Flash

FUTBOL. Golejada de l'aleví B contra el CD Ribes

Clara victòria de l'aleví B contra el Ribes, per 9 gols a 1. El partit només va tenir emoció en els primers minuts. Rubén va marcar el primer gol vilanoví poc després de començar, i els ribetans van empatar en el minut set. Aviat va arribar l'avantatge per la Fundació, obra de David, i a partir d'aquest instant el domini va ser exclusiu pels quadribarrats, que van acabar golejant. En altres categories, el cadet B també va vèncer el Ribes, però amb més dificultats que els seus companys de club, per un ajustat 3-2. El C, per la seva banda, va caure contra la Granada del Penedès, a casa, per un 0 a 2, en un matx que va tenir dues parts ben diferenciades. En la primera el control va estar repartit, però en la segona meitat, els visitants van dominar i van marcar els dos gols que definien el resultat. Els més menuts: l'aleví A va empatar contra el Piera i l'infantil A va ser derrotat per l'Espirall.