hoquei patins

El Patí cau derrotat per 7 gols a 5 a Riazor

Bona imatge del Vilanova que ha arribat a anar amb dos gols d'avantatge en els primers minuts de la segona part

Jordi Martí Tort. Liceo - CP Vilanova

Justa victòria del Liceo que ha fet valer la seva qualitat i, el factor pista i la lògica, davant un Patí que ha fet un molt correcte partit, i que en els primers minuts de la segona part anava dominat el marcador amb dos gols de diferència.

El partit ha començat força malament pel Vilanova ja que als 40 segons J. Lamas inaugurava el marcador a favor del Liceo. El Patí ha anat poc a poc despertant i, aguantant les escomeses gallegues amb una defensa força ordenada, amb un Lluís Gil esplèndid i fent contraatacs cada cop més efectius. Un penal no transformat pel Vilanova en el minut 16 ha estat el preludi del seu primer gol marcat per C. Rodriguez, ara si transformant un penal.

Però la sorpresa ha arribat dos minuts més tard amb el segon gol del Vilanova al marcar F. Gil rematant dins de l’àrea una bona passada de J. Creus. Tot i que el Liceo ha posat tota la seva artilleria sobre la pista, el marcador no s’ha mogut al final d’aquesta primera part.

Només començada la segona part Ll. Gil ha aturat un penal a J. Bargallò, i un minut desprès una targeta blava directa a J. Lamas ha permès transformar-la a J. Creus. El Liceo podia haver escurçar el marcador en el minut 3 si T. Pérez hagués transformat un penal que li ha aturat de nou Ll. Gil. En el minut 8 J. Lamas en transformar la falta directa per acumulació feia el segon gol local i un minut més tard J.E. Lamas empatava el partit en marcar el tercer gol local.

Un minut més tard J. Bargalló feia pujar el quart gol local en el marcador amb un tret que ha sorprès a l porter vilanoví. El Liceo havia premut l’accelerador i en tres minut havia capgirat el marcador. El Patí ha intentat frenar les escomeses gallegues que amb el segon gol s’ha crescut i en el minut 13 E. Lamas feia el cinquè pels de Carlos Gil.

En el minut 16 el Vilanova ha desaprofitat l’ocasió per apropar-se en el marcador si J. Creus hagués transformat la falta directa per acumulació contra els locals, que jugaven a la contra esperant les errades del contrari i en una d’aquestes en el minut 17 J. Bargalló feia el sisè.

Però en arribar al minut 20 una targeta blava directa a E. Lamas -sense llançament directe- ha deixat en inferioritat als local, que ha estat aprofitada pel Vilanova amb un xut de M. Garcia per fer quart gol i seguidament un penal transformat per C. Rodriguez tornava a posar al Patí dins del partit. Restaven quatre minuts i en aquest moment S. Miras s’ha inventat una canonada que ha significat el setè gol gallec. Fins al final intents vilanovins que no donat cap resultat

Fitxa Tècnica

LICEO COINASA .- Malian, J. Bargalló, J. Lamas, E. Lamas, Barreiros( cinc inicial)T. Pérez, Miras, Matias Pascual
C.P.VILANOVA MOPESA .- Lluís Gil, Jordi Creus, Francesc Gil, Manel Garcia, Carles Rodriguez(cinc inicial) Pedro Gonzalez, Esteve Pujals

Arbitres : Garmendia i Garrote

Targetes Blaves :J. Lamas. E. Lamas, J. Creus

Gols.

Primera Part
1-0- J. Lamas ( min 1), 1-1- C. Rodriguez de penal ( min 17), 1-2- F. Gil ( min 19)

Segona Part
1-3 J. Creus de Fd ( min 2);2-3- J.lamas de FDA ( min 8); 3-3- E. Lamas ( min 9);4-3 J. Bargalló ( min 10)5-3- E. Lamas ( min 13), 6-3- J. Bargalló ( min 17), 6-4- M. Garcia ( min 20); 6-5- C. Rodriguez de penal ( min 20); 7-5- Miras ( min 21);