Flash

El CF Cubelles supera el Masquefa a domicili i continua colíder de la segona regional

Tot i que va patir una mica, el CF Cubelles va poder emportar-se els tres punts d'un camp sempre complicat. A la primera part, malgrat tenir el control del joc, l'equip cubellenc no va gaudir d'ocasions clares de gol. Però en el minut 36, després d'una passada d'Isaac, Luis va aconseguir una diana molt bonica que significava el 0-1. El mateix Luis, uns minuts abans, havia tingut l'oportunitat d'inaugurar el marcador amb un xut de voleia des del segon pal que es va acabar perdent per sobre el travesser. Amb el 0 a 1 s'arribava al descans.
Els blanc-i-blaus van sortir a la represa amb la intenció de decantar el partit al seu favor, i als cinc minuts d'aquest segon període ja guanyaven per zero gols a tres. Isaac va establir el 0-2, amb una rematada a plaer al segon pal en rebre una centrada molt perillosa del seu germà Òscar. I Luis, aprofitant una passada d'Emilio, marcava el segon gol del seu compte particular, i col·locava un clar 0 a 3 favorable a l'equip de Morcillo. Però el Masquefa, lluny d'arronsar-se, va escurçar distàncies al minut 57, quan Pere va rematar una centrada al segon pal, després d'una errada defensiva.
Luis, del cantó visitant, va tenir el gol de la sentència als seus peus, amb un penal, però Sergio va aturar el llançament. I ja en el minut 76, la defensa local va enviar a còrner un lliure indirecte des de la frontal de l'àrea petita, evitant el quart gol cubellenc. Però en arribar a la fi del temps reglamentari, Xesco va marcar el segon del Masquefa en una errada involuntària que va introduir la pilota a la seva pròpia porteria.