AEC COLLBLANC-TORRASSA A - CB SAMÀ “B” “A” 43-54

CB SAMÀ 97 - C.E.B. PALLEJA 65-47

CB Samà: Oriol, Àlex, Marc, Javi, Jan, Dani, Guillem, Burcet, Jordi i Lluis. Baixes B. Gómez i Jaume.
Parcials: 14 – 12 / 25 – 3 (39 - 15) // 9 – 13 (48– 28) / 17 - 19 (65 – 47)

VA PER TU

Bon partit del Cadet dissabte al Pavelló, lluitant amb un equip que no havíem pogut guanyar els tres darrers partits. Amb jugadors un any mes grans encara que minvats per las sancions (sempre ha estat un equip dur i tot això passa factura). Nosaltres amb les baixes d’en B Gómez i Jaume.

El primer quart l’equip va sortir immens. Un partit molt complert amb tots els jugadors lluitant molt. Bona sortida desprès de dos partits de “pàjara” total.

El partit va tenir un punt d'inflexió al segon quart. Un parcial de 25-3 que va trencar el partit. Just al arribar al pavelló l'Alfons Moral. Que és posava las mans al cap . + 24!! Bones jugades i combinacions. En Rubén a la mitja part deia "agrada guanyar al Palleja però així no", amb set jugadors i ple de baixes. Però també és cert que als anteriors partits no van ser gaire amables amb nosaltres. D'això poden donar fe els nostres jugadors. Alguna puntada van rebre de l'equip contrari.

Els darrers quarts a aguantar el partit. Va agradar l’actitud defensiva de varis jugadors. Van fer un munt de quilòmetres.

Destacar com el millor del partir al Jaume que no va poder venir degut a que ens va deixar el seu avi. Bonics rècords els viscuts per les pistes de Catalunya. Sempre explicant vivències i un gran “bocata” que és menjava durant els partits. Mai l'oblidarem. I el partit va anar per tu.
Proper i darrer partit a Vilafranca dissabte a les 18. Bona setmana a tots.
ANTONI BELTRAN

CADET FEMENÍ “A” (INTERTERRITORIAL - G01)
CB SAMÀ “A” JORNADA DE DESCANS

INFANTIL MASCULÍ “A” (NIVELL A2 - G03)
JOVIAT - LA SALLE MANRESA A - CB SAMÀ “A” 56-63

INFANTIL MASCULÍ “B” (NIVELL B2 - G01)
CB SAMÀ “B” - E.B SANT VICENÇ A 53-49

CB Samà: A. Marse (2), D. Rubira, G. Serra (4), A. Alcalà (6), J. Moscoso (13), M. Cuartielles (7), O. Merida, D. Tejero (6), M. Pujades (3), A. Lozano (6). Absents: T. Román.

BON PARTIT TOT I LA RELAXACIÓ EN ELS DOS ÚLTIMS PERÍODES

L’infantil B del Samà aconseguida aquest cap de setmana la seva tercera victòria consecutiva davant d’un Sant Vicenç que venia de fer una molt bona segona volta guanyant 4 de 7 partits.
El Samà, aquet cop sí, sortia molt concentrat i amb molta intensitat, l’encert era molt alt i els tirs entraven casi sense voler. En els 10 primers minuts, gràcies a l’encert de Joaquim amb 12 punts en aquets 10 minuts, el Samà marxava de 15 punts.

Ens els dos següents períodes una petita relaxació dels locals, on l’encert va baixar va fer remuntar 8 punts i els visitants es col·locarien a nomes 7 punts.

Però, aleshores el Infantil va treure tota l’energia que li quedava per pressionar tota la pista i fer un parcial impressionant de 18 a 6.

Al començament del últims 10 minuts, el Samà guanyava de 19 punts de diferència: 33 – 52 i la relaxació era evident. Els visitants van pujar l’encert i els locals tot el que havien ficat al inici del partit es sortia de dintre la cistella en el tram final de partit.

Tot i patir al final, va caure la tercera victòria consecutiva pels nois del infantil, que buscaran la quarta i definitiva davant el Bàsquet Pratenc en l’últim partit de lliga.
BERNAT ZAMBRANO/ ALEJANDRO MINGORANCE

INFANTIL FEMENÍ “A” (NIVELL A2 - G02)
CB SAMÀ “A” - J.E. TERRASSA 98 53-51

CB Samà: Laia S.(1), Mireia P. (4), Xènia C. (9), Andrea G. (6), Paula M. (4), Maria S.(6), Andrea B. (10), Laura C. (2), Marina P. (11)
Parcials: 06 – 09 , 09 – 02 (15 – 11), 05 – 09 (20 - 20), 05 – 06 (25 - 26), 04 – 03 (29 - 29), 08 – 05 (37 - 34), 04 – 11 (41 - 45), 12 – 06 (53 - 51)

GRAN PARTIT, GRAN VICTÒRIA

Aquest dissabte el Samà rebia la visita del Terrassa. Un partit molt complicat, i un equip que ens va posar el partit molt i molt difícil el partit de la primer volta. Tothom esperant responguessin amb caràcter que necessita aquest tipus de partit.

A l’iniciar el partit les samistes van sortir amb moltíssim intensitat defensiva, acompanyada d’una mica de falta d’encert però que es suplia amb l’esforç de totes les jugadores per a prémer les dents en defensa, que es realment on es guanyen els partits. El matx va estar igualat des del principi i es veia reflectit en el descans amb només un punt de diferència a favor de les visitants.

A la represa del joc, veient que l’única manera de remuntar i endur-se el partit era amb una defensa asfixiant en la sortida de la pilota i lluitant cada pilota, les jugadores del Garraf es van posar el “mono de treball”. El matx va seguir sempre molt ajustat, amb un màxim de quatre punts de distancia entre els dos equips. A falta de 2 minuts per acabar el partit les vermelles perdien de 4 punts, però no es van conformar amb un bon partit i van voler lluitar la victòria fins al final. Aconseguint amb aquesta actitud recuperar 2 pilotes amb una defensa angoixant per posar la igualada al marcador. En el següent atac una altre bona defensa amb un rebot importantissim que donava la oportunitat de posar-se per davant. Després de una bona circulació de pilota una entrada per mig de la zona ens donava la cistella guanyadora a falta de 13 segons. Només ens quedava defendre com tot el partit per evitar la cistella rival.
Per concloure, una bona defensa guanya partits.

La valoració global és boníssima, l’actitud, el caràcter guanyador i l’esforç de totes les jugadores van valer una victòria molt important i treballada. A continuar amb aquesta manera de lluitar i continuarem tastant el dolç gust de la victòria.

El proper cap de setmana el Samà ha de fer una doble visita a Mollet i Sabadell,dos partits difícils però que s’han de plantejar com el d’aquest cap de setmana i anar a guanyar per poder disputar els Campionats de Catalunya.
DAVID RUIZ / PERE HERNANDEZ

PREINFANTIL MASCULÍ “A” (NIVELL A2 - G02)
CB SAMÀ “A” - BC TECLA SALA 66-64

CB Samà: Pau, Javier, Dani, Gerard, Marc, Amós, Bustos, Roger, Adrián, Guillem
Àrbitre: D. Fernández
Parcials: 15-10, 18-12, 14-25, 19-15

BONA PRIMERA PART DEL PRE-INFANTIL

Nova victòria a la segona fase del Pre-Infantil A del Samà, a Vilanova, davant el B.C. Tecla Sala per un ajustadíssim 66-64.

Bona primera part general de l'equip, amb 11 punts de diferència al lluminós. En atac, movent amb velocitat la pilota, obrint el camp per deixar espais pels un contra un de cara i esquena, i amb bastant encert. En defensa, control de rebot i forçant tirs dolents i boles perdudes dels visitants.

La sortida a la represa ha estat molt dolenta, amb dos parcials 13-9 i 12-5 en contra. 10 minuts de tornar a no defensar amb concentració, de precipitar-se en atac i abusar del tir llunyà, i posar-se nerviós.

La darrera part ha estat complicada, però els nois han donat la resta i s'han fet amb el partit. Un altre cop, tots els jugadors han encistellat (4 jugadors per sobre del 7 punts).

El proper cap de setmana l'equip Pre-infantil A jugarà dissabte 26 de maig a les 9:00h al Pavelló del Garraf davant el UESC Fundació Jesús Serra 1, i diumenge 27 de maig a les 11:00h a Igualada davant el Trioptic CB Igualada A, en el que serà l'últim partit de la temporada.
ALBERTO HINOJOSA

PREINFANTIL MASCULÍ “B” (NIVELL B2 - G01)
CB SAMÀ “B” - CB GAVA 99 59-69

CB Samà: M. Artigas (12), N. García (4), A. Granero (14), R. Domingo (2), A. Perez (2), B. Llorens (0), G. Fernandez (11), M. Cuadra (0), M. Carrasco (2), Al. Perez (4), S. Verduga (11)
Àrbitre: Sr. Tomas.
Parcials: 2-18, 20-38 (18-20), 34-54 (14-16), 59-69 (25-15)

DERROTA MERESCUDA CONTRA EL LÍDER

Derrota merescuda del Pre-Infantil “B” contra un líder molt sòlid. Els locals van sortir amb por i sense intensitat fet que van aprofitar el CB Gavà 99 per marxar al marcador.

El partit va començar amb un parcial de 02-18. Aquest resultat demostrava que la nostra intensitat, concentració i encert no eren bons i que l’equip visitant venia amb moltes ganes de fer un bon partit. De fet va demostrar per què és el líder de la competició. Cal dir que aquest primer parcial no va ser mèrit dels visitant sinó demèrit local, ja que no vam oposar cap resistència.

Al segon quart l’equip continuava amb els mateixos problemes però vam pujar la nostra defensa i vam aconseguir fer punts fàcils. D’aquesta manera vam veure que podíem competir contra un equip que feia bé les coses. El quart va finalitzar amb un, 20-38.

A la represa vam continuar treballant, però els visitants no afluixaven i continuaven treballant incansablement. Cal destacar la nostra feina per no despenjar-nos en el marcador, la defensa va pujar el seu nivell i l’atac el seu encert, encara que sovint juguem amb ansietat ofensiva, tothom vol fer el seu tir i això resta efectivitat, encara i així el quart va finalitzar, 34-54.
L’últim quart lluny de donar-nos per vençuts, vam treballar més que mai i vam aconseguir guanyar el quart amb un avantatge de 10 punts. Hem merescut la derrota, però ens hem demostrat que podem competir amb tots els equips, sempre que la nostra intensitat sigui la correcte. No podem sortir dormits ni amb por, sabem jugar a bàsquet i ho demostrem dia a dia.
Cal destacar la feina i el joc de l’equip visitant, seriós i efectiu. Aquests partits ens fan aprendre més que qualsevol altre.
Proper partit, dissabte dia 26 de maig a les 12:00 h contra el Bàsquet Base Molins.
ALBERTO ARJONA

PREINFANTIL FEMENÍ “A” (NIVELL A1 - G01)
CÍRCOL CATÒLIC BADALONA - CB SAMÀ “A” 50-59

CB Samà: Anna 8, Neus 13, Laura 2, Carla 3, Sofia 5, Elena 5, Vinyet 2, Adriana 4, Mireia 17. Absències: Cristina (lesionada).
Parcials: 10-16, 16-11, 14-16, 10-16

EL CB SAMÀ GUANYA EL PRIMER PARTIT DE LA COMPLICADA SETMANA

El preinfantil femení A va guanyar al Círcol Catòlic de Badalona en el primer partit d’una dura setmana, on les noies de Ruben i Irene han de jugar en vuit dies, quatre partits. Possiblement, el fet de que les badalonines anessin segones i només haguessin caigut un cop com a locals, feia d’aquest matx el més complicat de tot.

Un partit per recordar de les vermelles. Molt bon joc. Les vilanovines comencen molt fortes i un triple d’Anna les allunya de les locals, però aquestes amb treball i constància aconsegueixen ficar-se a un punt al minut 15 i així fins al final de la primera part.

Al cinquè període, i davant un arbitratge molt estricte (dos antiesportives a les samistes molt estrictes), les de Badalona es posen davant en el marcador, però les vermelles no paren de lluitar i capgiren el marcador. Les locals tornen a respondre i obren una important bretxa al marcador de cinc punts a falta de sis minuts, però el Samà torna a respondre i deixa el resultat en un 50-50 a falta de cinc minuts.

Últim període i tot per decidir. I les samistes van decidir. Gran defensa, gran rebot defensiu i excel·lent atac. Les locals no van poder anotar i les del Garraf amb un 0-9 en cinc minuts se’n va endur el partit i el segon lloc en la classificació cap a casa. Excel•lent!
Diumenge l’equip rebrà la visita del CN Terrassa.
RUBEN TENOR

CB SAMÀ “A” - CN TERRASSA 66-44

Parcials: 16-7, 23-12, 16-11, 11-14

SEGON PARTIT DE LA MARATÓ I VICTÒRIA

El Preinfantil Femení A va guanyar amb esforç al CN Terrassa en el segon partit en dos dies que feien les jugadores de Rubén i Irene. Les samistes en els primers divuit minuts van bordar l’atac i la defensa davant un CN Terrassa en línia ascendent.

L’equip va defensar 5c5 amb molt bona intensitat i va recuperar moltes pilotes que els hi va facilitar l’anotació. A part, l’equip va donar molta fluïdesa a la circulació de pilota. Cal dir que, ara per ara, tots els equips contra els que ha jugat les preinfantils, opten per una pressió costant tota la pista amb algun 2c1, pressió que acaben treien els rivals al cap d’uns minuts ja que les samistes sempre l’aconsegueixen treure amb moviments de jugadors i pilota excel·lents. Al final voldrem i tot que en pressionin!

Tornant al partit, l’equip amb molt bon joc marxa a la mitja part amb un contundent, i ben treballat 39-19. El Samà encara volia més i marxa al marcador de vint-i-nou punts, però en els últims minuts de partit l’equip es relaxa massa en defensa i el CN Terrassa, que també sap jugar, escurça diferències. Finalment 66-44, i l’equip assegura matemàticament les fases.
Dimecres l’equip se’n va a visitar al Xamba a Vilafranca.
RUBEN TENOR

PREINFANTIL FEMENÍ “B” (NIVELL D - G01)
CB SAMÀ “B” JORNADA DE DESCANS

MINI MASCULÍ “A” (NIVELL A2 – G04)
CB SAMÀ “A” - UB SANT ADRIA 3 102-46

CB Samà: Dani (2), Xavi (10), Mateo (12), Pachon (15), Biel (24), Giraldos (6) , Aleix(7), Masachs (2) , Alex (24).
Àrbitre: Sr. Achcaoucaou.
Parcials: 19-8, 16-2, 2-2, 18-4, 12-8, 10-12, 14-3, 11-7.

EL MINI “A” GUANYA A UN FLUIX SANT ADRIÀ

El mini “A” rebia el passat dissabte al U.B.Sant Adrià, equip classificat a la part baixa però que al partit de la primera volta ens ho posava molt difícil, amb jugadors ràpids i amb un bon tir exterior. Amb la lliçó apresa del darrer partit, els samistes sortien molt concentrats i amb 2 molt bons primers períodes deixaven quasi sentenciat el partit , 35 a 10. La resta un pur tràmit, els visitants amb poca intensitat defensiva i els vilanovins molt agressius en defensa i en atac. La propera setmana el Samà visita la pista del Pallejà, darrer classificat del grup, últim partit per tancar una temporada brillant.
ALFONS ROVIRALTA

MINI MASCULÍ “B” (NIVELL C1 – G02)
CB SAMÀ “B” - BÀSQUET SITGES “B” 57-30

CB Samà: IAGO – ALBERT – ANDRÉS – POL – OSCAR – MARC – JAUME R. – ALEX – JAUME BLANCH – ANIOL – MARTI – BERNAT
Parcials: 4-0 / 3-2 (7-2) / 4-0 (11-2) / 9-11 (20-13) / 6-0 (26-13) / 7-7 (33-20) / 11-4 (44-24) / 13-6 (57-30)

EVOLUCIÓ ASCENDENT: A SITGES PERDEM DE 18, A VILANOVA GUANYEM DE 27!!!

El Mini Masculí “B” del CB Samà va jugar dissabte passat a les 9:00h el seu partit com a local contra el Sitges. Amb els 12 jugadors disponibles, afrontem el partit amb la motivació extra de jugar un derbi comarcal. La derrota tan contundent que vam patir allà ens feia pensar que seria un partit molt dur, però amb el que ningú comptava, és que aquests nens cada dia s’estan esforçant per ser millors en tot, i en major o menor grau, ho estan aconseguint.

Així doncs, iniciàvem el partit sabent el que havíem de fer per guanyar. El Sitges, un equip format bàsicament per jugadors de segon any, era clarament superior físicament parlant, però estàvem ben preparats mentalment per lluitar contra això.

Concentrats, i intensos, comencem el partit defensant com toca, sent molt agressius (fregant inclús el límit de la legalitat) i jugant com sempre el nostre joc, sense pensar en si la pilota entra o no.

Només va haver-hi un quart en el què els samistes es van oblidar de jugar a bàsquet, en equip. Per sort, els visitants van estar bastant desencertats durant tot el partit, cosa que ens va servir per recuperar-nos de la petita empanada mental.

La tònica del partit va ser la mateixa, molt concentrats en el partit. El Samà tenia més desig de guanyar el derbi, i això es va notar sobretot en l’actitud defensiva, deixant a 0 el marcador de l’equip rival en tres ocasions.

Ja en els 2 últims períodes, el Sitges va baixar clarament els braços, i nosaltres ho vam aprofitar perfectament robant pilotes i oferint combinacions en atac que són difícils de veure en aquestes edats. Dos triples consecutius de l’Andrés sentenciaven un partit que va tenir color vermell durant els 48 minuts.

Els números parlen per si sols, perdem de 18 a la primera volta, guanyem de 27 a la segona, una diferència tan gran que ens dóna a pensar que l’evolució que han fet aquests nois ha estat bona en tots els sentits, no només a la competició, sinó també com a persones.
Ens queda un partit de lliga, en el que intentarem acabar tan bé com poguem una temporada plena d’experiències tan positives com negatives.
ADRIÀ PIÑOL / ALBERT POCH

MINI FEMENÍ “A” (NIVELL B2 - G03)
CB SAMÀ “A” - CB MARTORELL SOLVIN 21-69

CB Samà: Martina, Gemma, Alba M. , Aina , Berta C. , Bruna , Berta G, Júlia B i Clara. Lesionades: Júlia R i Abril. Absents: Alba V.
Parcials: 4-17, 3-8 (7-29), 0-18 (7-47), 2-3 (9-50), 0-5 (9-55), 4-11 (13-66), 5-6(18-72), 3-2 (21-74).

“MAL D'ALÇADA” DE LES MINIS, QUE NO PODEN CONTRA EL MARTORELL

Darrer partit de la temporada de les minis, aquest cop jugant com a locals. Tot i que el partit ja s'esperava difícil, la veritat és que les jugadores samistes no han pogut en cap moment contra les jugadores de Martorell, que amb molta més alçada i rapidesa han desbordat en tot moment les nostres jugadores.

Malgrat tot, cal dir que han aguantat el dos primers parcials, però el tercer parcial ha estat un cop dur per les samistes, no havia manera de trobar passadís entre els bosc de mans visitants i cada pilota que no entrava era rebot perdut. Massa diferència per parlar de partit en sí mateix. Tot i així, encomiable l'esperit mostrat en força moments per les minis, que només en un parell d'ocasions han abaixat els braços, superades més per la impotència i desànim que pel fet que el seu hagi estat un mal partit, que no ho ha estat en línies generals.

A la represa, potser calmats els primers desànims inicials, el partit s'ha igualat més, les minis han disposat de situacions i han pogut prendre alguns rebots tant defensius com ofensius que s'havien escapat al llarg de la primera part. Han fet el que calia, deixar fer el seu joc al Martorell i desenvolupar el seu, intentar pressionar per obligar a perdre la pilota a l'equip visitant o a caure en precipitacions i a cometre infraccions que, en aquesta part sí, l'àrbitre s'ha decidit a xiular. Això ha permès deixar el tanteig de la segona part en un 12-24 que és més similar a la diferència entre els dos equips si eliminem el handicap de l'alçada.

Felicitar un cop més a aquestes jugadores, que han demostrat una bona evolució al llarg de la temporada, a tot l'equip tècnic que les ha acompanyat (Gemma, Mireia, Vicky i Pau) i al grup-”claca” que tenen al darrera aquestes noies, per animar-les i permetre congeniar un grup tant meravellós. Que la següent temporada permeti seguir positivament aquesta evolució i gaudint del fet de jugar a bàsquet passant-s'ho bé, que és del que es tracta.
LA CLACA “MINI-SAMISTA”

PREMINI MASCULÍ “A” (NIVELL B1 – G01)
CB ESPARRAGUERA 2002 - CB SAMÀ “A” 32-80

CB Samà: Jan C. (19), Jordi M. (6), Oscar L. (2), Sergi S. (18), Andreu N. (8), Gerard C. (6) i Piero P. (22). Absents: Max A., Arnau M.

LA VICTÒRIA QUE ENS VA COSTAR 2 PUNTS

Aquest passat cap de setmana el premini es desplaçava a Esparraguera, a jugar contra els de la mateixa edat, ja que l’últim partit jugat va ser contra els petits. No obstant es desplaçava amb 7 jugadors i donava el partit per perdut.

Però ja que estàvem a allà, tocava jugar i encara amb més ganes davant la ràbia de no poder ser vuit i poder guanyar 2 punts per la victòria.

Tot i un inici de partit molt desesperat i on el premini va sortir adormit (8-2 al primer quart), el Samà es va posar les piles durant tot el que va restar de partit. El segon quart va estar marcat per la molt bona defensa en les línies de passada i 1c1 molt ben jugats, tant des de la triple amenaça com el bot, finalitzant el segon quart (10-11). El tercer i quart quarts, van estar marcats molt per la intensitat defensiva i els ràpids i fàcils contraatacs, anotant molts punts per quart i es que el Samà no va perdonar gaire, no com en altres partits que no entra res, però així es el bàsquet a vegades entren i a vegades no. Mitja part 14-38.

A la represa del cinquè quart, va estar mes ajustat i els dos equips van tenir un encert alt permetent d’aquesta manera al Esparraguera 2002 donar una mica de guerra, tot i que l’avantatge dels visitants ja era considerable. Final del cinquè quart 21-46. El sisè i setè quarts van ser dels millors del partit. Molt bones accions ofensives, jugant molt bé tècnicament i tàcticament, sense cap tipus de pressa, el rebot va ser clarament ofensiu... i és que més no es pot demanar. Final del setè quart 26-71. En l’últim quart, el Samà va donar moltes rotacions de joc i va jugar amb molta calma i amb cap, finalitzant el partit 32-80. No obstant al ser 7 jugadors el partit es va perdre per 2-0.

La setmana que ve, el Samà juga a casa del líder Gelida, l’últim partit de la temporada.