CB Samà: Sánchez (17), Vila (15), Mateo (18), Lledó. R, Liao (22), Sanchez .J, Pérez (1), Jordi Bustos, Fora, P (2) i Eloy Navarro (1). Lesionat: Eduard Romero
AD TORREFORTA A - CB SAMÀ “A” 47-59

CB Samà: Sánchez (18), Vila (9), Mateo (12), Lledó. R (2), Liao (9), Sanchez .J (4), Pérez (4), Jordi Bustos, Fora, P (1) i Montserrat, J. Lesionat: Eduard Romero

MAL REGUST DE BOCA EN EL FINAL DE TEMPORADA, TOT I LES VICTÒRIES!!!

El cadet A masculí del CB Samà va acabar la temporada aquest passat cap de setmana al camp de l’Adt Tarragona, amb la mala notícia de quedar-se fora del campionat de Catalunya, acabant en tercera posició, ja que el Sant Cugat que havia de perdre, finalment va guanyar a casa del Pare Manyanet amb contundència. Tot i el bon rendiment del cadet A durant gairebé tota la temporada, dues derrotes inoportunes contra Vendrell i Sabadell van deixar sense opcions als samistes per entrar en les dues primeres posicions.

Pel que fa als partits del cap de setmana, el partit del dissabte davant del Terrassa (aplaçat) va ser molt estrany, ja que van haver diferents parcials en diferents quarts que posava en dubte qui s’emportaria la victòria, però un tercer quart molt bo dels vilanovins decantava la balança rematant el partit en el darrer quart. El mateix parcial del segon quart dels de Terrassa, el va aconseguir el Samà en el tercer quart i un parcial de 19 a 1 en el darrer sentenciava el matx pels locals (76 a 53).

El partit del diumenge davant del Adt Tarragona va ser més igualat i els locals van fer un molt bon partit i van imposar molta resistència durant els 40 minut, però un parcial final de 2 a 12 pels samistes decantava el partit pels vilanovins.

El partit va començar molt bé pels samistes amb un parcial de 9 a 18 que donava símptomes que seria un partit còmode, però els samistes es van relaxar en el segon quart, i com sempre acaben reben un parcial molt gran (21 a 7), capgirant el marcador (30 a 25) a la mitja part.
En la represa, els samistes van sortir més concentrats, sobretot en el balanç defensiu, l’arma del Torreforta, i el partit es va igualar molt. Els samistes van saber capgirar el marcador però sempre amb un resultat molt ajustat (42 a 44). El darrer quart va ser molt entrebancat pels dos bàndols i l’àrbitre va canviar radicalment el criteri alhora de xiular i en algunes ocasions perjudicava als locals. En tot l’embolic, els vilanovins van saber aprofitar les faltes i amb els tirs lliures van poder agafar un petit avantatge que ja no van perdre fins al final del partit.
JAUME TORRES

CADET MASCULÍ “B” (NIVELL A2 – G04)
CB SAMÀ “B” - C.B. MARTORELL-SOLVIN A 56-101

CADET MASCULÍ 97 (NIVELL B1 – G06)
S.E.CASAL VILAFRANCA BLAU - CB SAMÀ 97 70-54

CB Samà: Oriol, Àlex, Marc, Javi, Jan, Dani, Guillem, Burcet, Jordi, Lluis i Jaume. Baixes B. Gómez.
Parcials: 20 – 11 / 16 – 6 (36 - 17) // 17 – 15 (53– 32) / 17 - 22 (70 – 54)

GRACIES RUBÉN TENOR

Cloenda de temporada del cadet samista a Vilafranca, líder i campió final de la fase. Un partit amb una llunyana possibilitat de ser campions o segons, si es guanyava de 56 punts i no sé...
Sense cap opció a la meitat del primer quart. Ambient de luxe a las grades amb tambors i música, molest pels pares i intimidant per els jugadors gaudint de la pressió. Els jugadors locals més dotats físicament que el cadet 97 i l’equip que aviat va veure que no se’n sortiria va tirar el partit, amb el joc individual que surt quan tenim problemes. I lluny del segon quart de Pallejà on l’equip va jugar en equip i ho va fer genial.

Amb el partit perdut, els tècnics van donar amb un cinc ja al final del partit. I durant uns minuts van deixar emprenta d’on pot arribar l’equip. L’entrenador local va tenir que treure als seus jugadors titulars. Es va preocupar. L’equip va maquillar el resultat i va ser una bona cloenda de la temporada.

Al Rubén vull anar a parar. Et volem donar les gràcies per aquesta temporada i el que ens has ensenyat a tots. De tenir cura dels nostres fills, dels seus valors a la pista, de la seva educació i de la teva dedicació. Molta sort en tot el que facis. Esperem guardis bon record de nosaltres.
Dimarts ens diran el nou entrenador per la propera temporada. Sonen, Dusko Ivanovic, Svetislav Pešić i Tito Vilanova. A veure....
ANTONI BELTRAN

CADET FEMENÍ “A” (INTERTERRITORIAL - G01)
CB SAMÀ “A” - NEMSER TGN BASQUET “A” 44-58

CB Samà: Julia, Elia, Marta E., Andrea, Paula, Anna P., Marta A.
Absents: Mercè, Anna M., Ari y Maria.
Àrbitres: Sr. Carrera.
Parcials: 16-7 / 13-15 (29-22) / 09-25 (38-47) / 06-11 (44-58).

A LA SEGONA MEITAT JA NO ES VA ARRIBAR A TOT

El passat cap de setmana les noies del Cadet del CB Samà van disputar el seu últim partit oficial de la temporada. El partit començava amb un petit precedent, que com es va dir a la xerrada inicial no servia com excusa, nomes hi havia 7 jugadores.

El partit va començar molt bé, amb molta intensitat i molt series a la defensa, fet que provocava contraatacs de les locals. En els primers 10 minuts es va gaudir i van estar concentrades en tot moment, això va fer que el marcador fos favorable.

El segon quart va estar marcat per els errors en el rebot defensiu. Errors que les de Tarragona van saber aprofitar i van apropar-se en el marcador fins a provocar l’empat a 19. A partir d’aquest moment les samistes van tornar a reaccionar i amb bones defenses i corrent al contraatac van tornar a trencar el partit. Al final de la primera meitat resultat favorable.
A la mitja part, nomes hi havia dos coses a millorar. Primer, la sortida de la pilota treien de fons i el rebot defensiu. Aquests dos aspectes eren claus per seguir somiant amb la victòria. La defensa estava sent bona havent rebut nomes 22 punts.

El tercer quart, aquests dos aspectes van ser claus perquè les visitants donessin la volta al marcador. Els errors en la sortida la pilota i les segones i terceres opcions en els seus atacs van provocar un canvi en el partit. En atac , quan s’arribava es trobaven opcions però un 3 de 12 en tirs lliures en aquest període va ampliar la diferència.

Quedaven 10 minuts i encara hi havia partit. L’estat físic va decaure molt, però sobretot el que va decaure va ser l’estat anímic. Està molt relacionat un amb l’altre. Quan tu vas per davant en el marcador no hi ha res que t’aturi, però quan vas per darrere no arribes a tots els llocs. L’últim quart es va plantejar una defensa zonal, fet que va funcionar perquè les visitants no es van trobar còmodes però un dels aspectes més importants durant tot l’any, el REBOT DEFENSIU, provocava que les tarragonines trobessin moltes més opcions. En atac, la pilota no va entrar. Tirs clars, que normalment entren, al final no van entrar i el partit es va perdre. Un partit molt lluitat sense recompensa.

Ha finalitzat la temporada amb un balanç de 12 victòries i 14 derrotes. Encara que es un balanç negatiu la temporada ha sigut molt bona i l’evolució de les noies s’ha vist sobretot en aquesta segona volta de la segona fase a Interterritorial. L’any que ve ja seran Júniors, una etapa acaba i un altre comença.
ALEX de DIEGO

INFANTIL MASCULÍ “A” (NIVELL A2 - G03)
CB SAMÀ “A” - GRUP BARNA 57-68

CB Samà: PEREZ – CARRERAS - ROMERO – MARC – NIL - SERGI – YERO – ORIOL – ISMA – DAVID – BUSTOS
Parcials: 5-11; 2-9; 9-6; 9-10 / 5-10; 12-11; 8-5; 5-6

FINAL!!!
El passat dissabte, l’infantil masculí “A”del Samà s’enfrontava contra el Grup Barna. Els dos conjunts per això, ja classificats pels Campionats de Catalunya, ja no s’hi jugaven res de res.
Per aquest partit els Samistes es presentaven amb la baixa de B. Gomez, i amb la vinculació de Bustos, un dels jugadors del pre-infantil, convocat com de costum.

Els primers quatre període, els vermells van sortir a la pista amb una empanada monumental, deixant-se dominar el rebot defensiu i ofensiu, donant a l’equip rival fins a terceres i quartes opcions.

En la segona meitat, els locals van canviar de xip totalment i es van posar a lluitar per cada rebot i cada pilota retallant la distancia fins a 4 punts. Però 3 errors no forçats pels nostres van fer que els visitants es tornessin a marxar al marcador i fos impossible endur-se’n el matx.
Tot i així, els nois de Xavi Canales i Ruben Ortiz finalitzen l’últim partit de la fase regular amb una gran imatge i molt bon bàsquet.

Ara toca pensar en els Campionats de Catalunya. Som-hiiiiiiiiiii equippp!!!!
XAVIER CANALES I RUBEN ORTIZ

INFANTIL MASCULÍ “B” (NIVELL B2 - G01)
TXAPO BASQUET PRATENC - CB SAMÀ “B” 37-40

INFANTIL FEMENÍ “A” (NIVELL A2 - G02)
RECANVIS GAUDI CB MOLLET - CB SAMÀ “A” 62-50

CB Samà: Laia S.(11), Mireia P. (5), Xènia C. (6), Andrea G. (3), Paula M. (4), Maria S.(2), Andrea B. (9), Laura C. (2), Marina P. (8)
Parcials: 06 – 07 , 08 – 09 (14 – 16), 09 – 05 (23 - 21), 03 – 10 (26 - 31), 13 – 06 (39 - 37), 08 – 02 (47 – 39), 06 – 04 (53 - 43), 09 – 07 (62 - 50)

S’ESBORRA L’OPORTUNITAT DE ACABAR AMB EL PREMI DELS CAMPIONATS

Aquest cap de setmana el Samà feia una doble visita a Mollet i Sabadell. Dos partits molt complicats però que guanyant donaven accés al l’equip als Campionats de Catalunya. Per això l’equip havia de fer l’últim esforç de la temporada per aconseguir aquest premi, d’estar amb els millors de Catalunya de la categoria.

A l’iniciar el partit les samistes van sortir amb moltíssim intensitat defensiva. El matx va estar igualat des del principi, però uns bons minuts de les nostres feia marxar a la mitja part amb un avantatge de 5 punts.

A la represa del joc, les vermelles van voler continuar amb el ritme imposat a la primera meitat, però l’esforç fet fins al moment va començar a passar factura, afegint-hi que les locals van començar a estar més entonades en atac. En parell de parcials les del Vallès van aconseguir imposar-se en el marcador, i a partir d’aquí les del Garraf intentaren remuntar però l’esforç físic de la primera part no les va deixar.

La valoració global en tornen a ser dues, la primera meitat on la defensa, l’esforç i intensitat va ser bona i així ho reflectia el marcador, però després del descans la falta de fons físic va passar comptes i donar la victòria a les rivals.
DAVID RUIZ / PERE HERNANDEZ

CE SANT NICOLAU - CB SAMÀ “A” 77-69

CB Samà: Laia S.(4), Mireia P. (0), Xènia C. (4), Andrea G. (9), Paula M. (4), Maria S.(12), Andrea B. (15), Laura C. (4), Marina P. (15))

S’ACABA LA TEMPORADA AMB UN REGUST AGRE

Diumenge el Samà jugava el segon partit del cap de setmana, però amb el resultat del dia anterior ja no tenia opcions a participar en els campionats de Catalunya. Això es va veure reflectit en els ànims de les jugadores, que ja sense opcions anaven a jugar un partit aplaçat sense les ganes que es requerien en un partit contra les segones classificades de la taula.

A l’iniciar el partit les samistes van sortir faltes d’intensitat, posant molt fàcil el atac de les locals, deixant desguarnida la defensa als contraatacs i deixant sumar molt fàcil. En cap moment plantant-li cara a les rivals, arribant així a la mitja part havent rebut 42 punts, però amb la part positiva de que tot i el mal partit només estaven a 12 en el marcador.

A la represa del joc, les vermelles es van creure capaces de remuntar aquest marcador i posaren a les rivals en moltes més complicacions. Arribant a posar-se a només 4 punts, però aquest tornava a ser un altre gran desgast. I quan la benzina es va acabar les del Vallès tornaven a agafar una renta còmode per a guanyar el partit.

La valoració global tornen a ser dues, com el dia anterior, quan l’equip es posa a treballar està dins del partit. En canvi quan baixa els braços les rivals tenen moltes facilitats. D’aquesta temporada s’ha d’extreure aquesta lectura, que els partits es guanyen mantenint una intensitat, lluita i esforç; els daltabaixos es paguen amb rentes rivals molt difícils de remuntar, i si s’aconsegueix amb un desgast físic que al final del partit pot decidir el matx.

PREINFANTIL MASCULÍ “A” (NIVELL A2 - G02)
CB SAMÀ “A” - UESC FUNDACIÓ JESUS SERRA 71-50

CB Samà: Pau, Javier, Dani, Gerard, Marc, Amós, Bustos, Roger, Adrián, Guillem
Àrbitre: E. Carrera
Parcials: 20-13, 18-7, 16-16, 17-14

PENÚLTIM PARTIT DE LA LLIGA

Victòria del Pre-Infantil A del Samà en el penúltim partit de la segona fase a casa davant el UESC per 71-50, en un partit sense perills pels samistes.

L'equip ha anat agafant confiança i distància al marcador a mesura que ha avançat el partit. 10-7 i 10-6 de sortida, i 13-3 tot seguit com a punt d'inflexió important per anar agafant rentes importants. A la mitja part, +18.

L'equip ha jugat amb bon ritme defensiu, 26 faltes (per 18 d'un rival una mica tou), garebé totes per intentar defensar, amb posició defensiva, i no per fer les típiques faltes que no agraden als entrenadors. Dominant el rebot, algunes fases també rebotejant bé en atac. I en l'aspecte ofensiu, s'ha corregut, s'ha mogut la bola amb fluïdesa i velocitat i s'han trobat bons espais per penetrar. A destacar 5 jugadors amb 6 o més punts (3 amb 9 o més).

Només 5 minuts de desconnexió, al període 6è, amb un 6-14 contrari, amb les típiques pèrdues per precipitació i desconcert en defensa. Per sort, no ha passat d'aquí, s'ha mantingut la serenitat i el joc ha continuat. Tot i que els samistes s'han relaxat una mica els darrers 10 minuts, pensant en el partit que tenen diumenge a Igualada a les 11:00h, que conclou aquesta segona fase.
ALBERTO HINOJOSA

TRIOPTIC CB IGUALADA - CB SAMÀ “A” 76-82

Àrbitre: D. Sánchez
Parcials: 21-12, 14-19, 25-32, 16-19

ÚLTIM PARTIT, NERVIS, COMENÇAMENT DUBITATIU, REMONTADA I ... CAMPIONS!!!!!

Victòria definitiva del Pre-Infantil A del Samà a la segona fase, davant el CB Igualada per 76-82, en un partit ajornat, per proclamar-se campió del Grup 02 de la Fase Regular de Nivell A2.
Ha estat un partit dur, contra un rival amb un joc molt esbojarrat i vertical, i ens ha costat 10 minuts entrar al partit, posant una mica d'ordre a la defensa i, sobretot, trobant les opcions a prop de l'anella i corrent bons contracops.

Els dos partits contra l'Igualada han estat durs pel joc del rival, i el contagi nostre del seu tipus de joc.

Tornem a guanyar amb 4 jugadors per sobre, aquest cop, de 11 punts. A destacar que aquesta ha estat la tònica per guanyar partits, l'aportació de tots i cadascun dels jugadors, que cada cop s'han anat pujant al carro altres, i que l'equip no depèn d'un o dos jugadors.

Enhorabona als 10 jugadors d'aquest equip i les seves famílies, i gràcies al Club per donar-me l'oportunitat d'entrenar aquest grup. Esperem poder estar el curs vinent un altre cop junts per continuar millorant tots plegats.
GRÀCIES I ENHORABONA!!!

PREINFANTIL MASCULÍ “B” (NIVELL B2 - G01)
BASQUET BASE MOLINS - CB SAMÀ “B” 71-51

CB Samà: M. Artigas (11), N. García (3), A. Granero (9), R. Domingo (2), A. Perez (2), B. Llorens (0), G. Fernandez (8), F. Gomez (10), M. Carrasco (2), A. Perez (0), S. Verduga (4)
Àrbitre: Sr. Ramirez.
Parcials: 24-05, 42-19 (18-14), 59-31 (17-12), 71-51 (12-20)

DERROTA CONTUNDENT PER FINALITZAR LA TEMPORADA

Derrota contundent contra un molt bon equip. El Basquet Base Molins, va sortir amb una intensitat molt bona, i el PIMB va sortir amb la por i la relaxació habitual. Durant tota la temporada ens ha costat molt sortir des de el minut 0 concentrats i es per això que la gran majoria dels partits hem anat a remolc durant molts minuts. Esta clar que aquest aspecte l’hem de treballar, encara que l’actitud és una característica que no es pot treballar gaire, ha de sortir de cada jugador de manera natural.

El partit va començar amb un parcial de 24-05, falta d’encert en atac i molt poca intensitat defensiva amb errors constants han fet que el marcador es disparés.

Al segon quart l’equip va pujar una mica el seu nivell de joc i va poder aguantar el resultat, encara i així el marcador al final d’aquest quart era, 18-14.

A la represa el partit continuava igual, amb uns locals molt ben posats a la pista i amb uns visitants acusant el mal inici de partit. La nostra defensa va millorar i l’atac també, però encara era insuficient per doblegar a un equip local molt treballador. Així doncs el quart va amb un parcial de 17-12, finalitzant, 59-31.

En l’últim quart vam sortir una mica més agressius i amb ganes de finalitzar la temporada amb una actitud positiva. I així va ser vam guanyar el quart , 12-20, amb una gran defensa de l’home pilota i sortint molt bé al contraatac.

Cal dir, que aquesta derrota no reflexa tot el que hem treballat durant la temporada. Cada Fase ens hem superat i hem millorat.
FELICITATS NOIS PER LA VOSTRA PRIMERA TEMPORADA AL CB SAMA!!!!.
ALBERTO ARJONA

PREINFANTIL FEMENÍ “A” (NIVELL A1 - G01)

LLUITA FINS AL FINAL SENSE ENCERT

Últim partit de la temporada pel pre-infantil femení “b”, el qual es desplaçava a la pista del Vilanova del Vallés en un horari atípic per les vermelles, les 16:00h.

Inici de partit igualat, on les locals comencen amb molta embranzida, controlada per les samistes en tot moment. A partir del minuts 6 de partit, desconnexió de les visitants durant 9 minuts, permet a les grogues escapar-se en el marcador, del 11-8 al 27-10. En aquest moment les vermelles reaccionen i s’arriben a situar 9 punts per sota en el marcador, però el desencert en el tir i la facilitat de les locals en anotar no permeten capgirar el marcador. Fins al final, la lluita està entre totes les jugadores, però quan la pilota no vol entrar a cistella, es molt díficil poder guanyar un partit.

Finalment, derrota de les samistes, que acaben 4es del seu grup empatades amb 2es i 3es. S’ha acabat la temporada. Ara toca valorar el treball realitzat durant la temporada i començar a treballar de cara al proper curs
GERARD EGEA

MINI MASCULÍ “A” (NIVELL A2 – G04)
CEB PALLEJÀ - CB SAMÀ “A” 46-70

CB Samà: Dani (8), Xavi (4), Mateo (10), Pachon (10), Biel (14), Giraldos (4) , Aleix(8), Masachs (2) , Alex (10).
Àrbitre: Sr. Obiols
Parcials: 2-4, 9-9, 6-8, 6-5, 5-8, 13-16, 5-12, 0-8.

EL MINI “A” TANCA LA COMPETICIÓ AMB UNA VICTÒRIA A PALLEJA

El mini “A” es desplaçava a Palleja per jugar el seu darrer partit oficial de la temporada. Fluix partit davant un rival que hi va posar moltes ganes i, el Samà tot i jugant amb moltes imprecisions va acabar guanyant un partit, que tot i la diferència final es va moure amb avantatges molt curts, sempre a favor dels vilanovins.

Amb aquest resultat els nostres minis acaben la lliga en quarta posició, amb un balanç de 11 victòries per 7 derrotes, arrodonint una temporada on em gaudit del minibàsquet, amb moments per recordar, campions de la primera fase a nivell B, primer partit a nivell A, perdut amb 2 pròrrogues, on l'emoció i l'orgull pel grup em va recompensar el treball diari, i com no, el partit contra el Tecla, guanyat al darrer segon amb un triple, demostrant que aquest equip encara no coneix el seu sostre. Tanquem una etapa de 2 anys........recordeu els primers entrenaments ? Un grup de nens amb ganes d'aprendre, que dia rere dia, han vingut a treballar, a millorar i a gaudir del nostre esport, i avui, un equip de bàsquet, que ben segur afrontarà els nous reptes amb la mateixa il·lusió que demostren a cada entrenament quan els dones una pilota de bàsquet i es tornen bojos per ser els primers en arribar a la cistella.

Agrair als jugadors del mini B, l'Albert, el Pol, l'Alex i el Jaume que ens han ajudat durant tota la temporada, al Jordi per la seva dedicació, donant-li un plus a la meva feina i, com no un punt i a part pels pares, gracies de tot cor pel vostre recolzament i per fer-me sentir un més dels vostres.
Deixo aquest grup, esperant haver assolit els objectius. Entre tots crec que d'aquests 9 nens, n'hem fet un equip de bàsquet, més o menys bons jugadors, però ben segur unes millors persones.
Per acabar vull dedicar aquest petit èxit personal a la memòria del meu germà Jordi, que aquest any en fa 20 que ens va deixar en el seu primer entrenament de bàsquet, per sempre al meu cor.
ALFONS ROVIRALTA

MINI MASCULÍ “B” (NIVELL C1 – G02)
CB AGUILES - CB SAMÀ “B” AJORNAT

PREMINI MASCULÍ “A” (NIVELL B1 – G01)
CB GELIDA - CB SAMÀ “A” 48-86

CB Samà: Jan C. (13), Jordi M. (6), Oscar L. (4), Sergi S. (25), Andreu N. (11), Gerard C. (4), Piero P. (16), Max A. (6) i Arnau M (6).

DOMINI TOTAL VERMELL A CASA DEL LÍDER

El passat cap de setmana, el Premini Masculí A del CB Samà es desplaçava a casa del líder en l’últim partit. El Gelida ja tenia la lliga a la mà, però el Samà li va ensenyar un repàs de bàsquet en tots els aspectes.

El primer quart va estar molt igualat per les dues parts. Els dos equips molt durs en la defensa i jugant molt al contraatac, on el Samà va acabar dominant el quart 9-12. I la cosa pintava així, un partit molt igualat, però el Samà va sortit com mai vist a “tope” deixant clar que amb ganes i molta il·lusió pots acabar guanyant de 38 a casa del líder. Un segon i tercer quart inimaginables, amb un bàsquet molt bo i una defensa molt bona deixava el marcador 14-40, i pràcticament el partit sentenciat. El quart quart va ser més igualat i el Gelida intentava retallar distàncies però el Premini del Samà no li deixava, acabant la mitja part 22-46.

A la represa del cinquè quart, el Samà va aprofitar l’avantatge per jugar amb una mica de calma i sobretot jugar molts 1c1 i demostrar la superioritat en aquest aspecte, acabant el quart 6-16, amb el marcador 28-62. El sisè i setè quarts van ser més avorrits i marcats per molts jugadors amb moltes faltes i més pendents d’aspectes defensius que no d’ofensius, deixant el marcador 40-81. L’últim quart el va guanyar el equip local marcat per la baixada d’intensitat del Samà, finalitzant el partit 48-86.

Personalment el fet que em va fer sentir molt feliç no va ser guanyar al líder de 38 a casa seva, sinó veure als meus jugadors saltant i rient per haver fet un gran partit. Tot treball té una gran recompensa.

També a apart vull felicitar als jugadors i pares per el bon “rotllo” durant tota la temporada; i paral·lelament al Premini, felicitar al Sènior Masculí A del CB Samà per pujar a primera Catalana i al Sènior Masculí B per pujar a tercera Catalana.