GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Èdgar Pérez, subcampió estatal en cavall amb arcs

El gimnasta vilanoví triomfa en la seva estrena al Campionat d'Espanya

VD. Èdgar Pérez, al segon graó del podi

Nou èxit per a la gimnàstica artística vilanovina. Èdgar Pérez va aconseguir la medalla de plata estatal en la modalitat de cavall amb arcs. El Palacio de los Deportes de Santander, va acollir la celebració del Campionat d’Espanya Individual i de Seleccions Autonòmiques de Gimàstica Artistica Masculina, amb la participació de 297 gimnastes de 12 Autonomies d’Espanya, esdeveniment, organitzat per la Federació Espanyola de Gimnàstica, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santander. Sis gimnastes de la Fundació van participar-hi: Pau Espejo, Èdgar Pérez i Miquel Mañé en Nivell 1, Manel López, Jaume Olivella i Marc Espejo en Nivells 2-3 i 5 respectivament.

L’Edgar Perez que va participar en el seu primer campionat d’Espanya va poder gaudir de la experiència de pujar al pòdium al assolir la medalla de plata amb 17,950 punts a només 15 dècimes del primer classificat, l’Asturià Daniel Tura del Club Covadonga.

Pérez, a més, s’ha classificat en 13à posició de la general (Nivell 1) amb un total de 101,783 punts, el seu company Miquel Mañe el 21è classificat amb 99,917 punts i per completar aquesta categoria, el Pau Espejo el 55è classificat amb 87,800 punts.

Tot i que va estar lluitant durant la competició per obtenir un tercer o quart lloc de la general, finalment el Marc Espejo (en Nivell 5) assolia un meritori 10è lloc en aquesta categoria, desprès de cometre un parell d’errades al terra. La puntuació global és de 103,450 punts.

El Manel López per la seva banda obtenia la plaça 22à (Nivell 2) amb 100.683 punts, d’entre un total de 64 gimnastes. I el seu company Jaume Olivella (Nivell 3) el 21è amb 94,267 punts.

Per tots ells és important haver participat pel que representa anar adquirint experiència de cara a futurs esdeveniments.