El CP Vilanova goleja a l'Sfèric Terrassa en la segona jornada (6-3)

Les vilanovines van per davant en tot moment i sumen la primera victòria

VD. Plantilla del femení del CP Vilanova

La segona jornada del Grup Sud de la 1a Copa EsportsPenedès.cat ha deixat la primera victòria del CP Vilanova a la competició en el partit d’aquest matí a Les Casernes davant de l’Sferic Terrassa per 6-3.

2-0 i dominant
Les vilanovines han estat connectades durant tot el partit i en els primers 20 minuts han anat a buscar la porteria de l’Sferic generant moltes ocasions de gol. La bona col·locació sobre la pista i el bon treball defensiu evitant els contraatacs de les visitants han permès a les de Jordi Costa moure la bola amb fluïdesa. D’aquí n’han nascut els dos primers gols; Pati Miret al minut 7 en i al 15’ Mercè Guerra, ambdues de jugada personal, han establert el 2-0 amb què s’ha arribat al descans.

Gol matiner i golejada local
Als nou segons de la segona les del Garraf s’han trobat amb el 3-0 després d’una pujada per banda dreta de Guerra que ha penjat una bola al segon pal perquè Maria Figuerola enviés la bola al fons de la xarxa. Aquest avantatge ha permès viure a les locals un partit fàcil esperant els errors de l’Sferic.

El marcador no s’ha mogut malgrat viure dues faltes acumulatives per cada equip que han desaprofitat al minut 25’. Qui sí que ha tornat ha trobar el gol ha sigut el Vilanova amb una jugada calcada a la del tercer gol i amb les mateixes protagonistes, centrada de Guerra i gol de Figuerola al 29’. Les porteres han tingut molta feina durant tot el matx, destacant Cristina Eliè a la primera per les locals i Noelia De la Peña per les visitants en diferents trams de la segona.
Reacció tardana visitant

L’Sferic de Terrassa ha fet el 4-1 per mitjà de Jana Verdura al minut 32’ però un minut després Maria Córdoba ha fet el cinquè de falta directa acumulativa. Al 35’ Maria Leal ha materialitzat una jugada combinada penjant la bola per sobre la portera des de dins de l’àrea per fer el 6-1. Als darrers tres minuts les de Guillem Pérez han maquillat el resultat amb dos gols de Marta Mompart al 37’ de jugada individual i al 39’ després d’una bona passada de Jana Verdura.

Dimarts poden haver-hi quatre colíders
Aquest marcador col·locar a les vilanovines primeres amb tres punts per golaverage (+2) empatades amb l’Sferic (+1) i el Reus (+1), malgrat que aquestes últimes tenen un partit menys, el que viuran dimarts a partir de les deu de la nit a la pista de l’Igualada.

Classificació

CP VILANOVA (6) : Cristina Elie – Pati Miret – María Cordoba – María Leal – Mercè Guerra – Bruna Honòrio – Maria Figuerola – María Briva
SFERIC TERRASSA (3) : Noelia De la Peña – Laia Ibáñez – Marta Mompart – Txell Ventura – Jana Verdura – Anna Fontdegloria – Sílvia Ferrer

Gols: 1 – 0 Pati Miret 7’50” / 2 – 0 Mercè Guerra 14’59” / 3 – 0 Maria Figuerola 20’09” / 4 – 0 Maria Figuerola 29’03” / 4 – 1 Jana Verdura 32’13” / 5 – 1 María Córdoba (fd) 33’16 / 6 – 1 Marial Leal 35’14” / 6 – 2 Marta Mompart 37’37” / 6 – 3 Marta Mompart 38’54”