Victòria plàcida del primer equip del Sitges davant del CB Nou Esplugues

Imatge d'arxiu d'un partit del Sitges sènior masculí, ara fa un any

C.B. Nou Esplugues 69

Marc 17, Víctor 14, Christian 3, Edu 12, Noel 2, Xavi 14, Mauro 8, Isaias 10, Toni 4, Nacho 3, Alex 7. Absents: Jordi

Entrenadors: Fermín Sánchez i M. Hopper.

Parcials: 35-14 20-26 21-16 18-13

El Bàsquet Sitges supera àmpliament a un jove i batallador C.B. Nou Esplugues, equip que no va aconseguir aturar el joc ofensiu dels locals.

Els sitgetans van dominar molt clarament el primer quart en el que, desprès d’un intercanvi de cistelles inicials, van endossar un parcial de 20-2 que va obrir una important escletxa (30-11 al minut 9). Els “blancs” van anotar fins a 35 punts i van tancar els primer 10 minuts amb 21 punts d’avantatge. En el segon quart la diferència en el marcador va arribar a ser de 25 punts (44-19 al minut 14). Els d’Esplugues no van llançar la tovallola i amb molta activitat defensiva i dos triples anotats consecutivament, van aconseguir retornar un parcial de 0-12. Al descans el marcador era de 55-40.

Els de Garraf van sortir del vestidor amb l’objectiu de sentenciar l’encontre i evitar la relaxació. El domini sota els taulells per part dels pivots locals no va donar segones opcions als visitants que ho van intentar amb accions individuals i llançaments exteriors, però que van veure com els sitgetans tornaven a marxar per sobre dels 20 punts, deixant el partit gairebé sentenciat i fent que l’últim quart, desprès dels dubtes inicials, fos intranscendent.

El proper diumenge, 30 de setembre, a les 17:30 hores, l’equip Sènior del C.B. Sitges es desplaçarà a la pista del C.B. Pallejà “A”, amb la missió d’aconseguir la tercera victòria de la temporada.

Sots 21 – Masculí – Preferent – Grup 02
Bàsquet Sitges 72
Sféric de Terrassa 59

C. Nogales 4, R. Marimon 4, F. Gràcia, A. Kelly, I. Hidalgo 12, A. Roca 20, D. Carbonell 3, A. Font 5, M. Lahoz 2, N. Velasco 14, P. Sant 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.

Parcials: 19-15 13-9 13-24 27-11

Cinc inicial: Nogales, Marimon, Roca, Font, Velasco.

Primera victòria del Sots-21 a Pins Vens davant un Sféric de Terrassa que va lluitar al màxim i no va posar les coses fàcils als homes de Piñero. Un primer i segon quart molt igualats amb algunes errades de concentració a l’equip local, que les tenia que compensar amb paciència i esforç físic per recuperar la posició defensiva.

El tercer quart no canvien les coses i són els de Terrassa els que li endossen vint-i-quatre punts al Sitges i arriben a posar-se al davant al marcador. El Sitges, però, reacciona en els primers minuts del darrer quart i guiats per Velasco i Roca, i la recent incorporació de d'Ivan Hidalgo, aconsegueixen anotar un parcial de 13-0, en cinc minuts, que determina el resultat final del partit.

Bon inici de temporada amb dues victòries als dos partits jugats.

El dissabte 29, a les 20:30 hores, l’equip es desplaça a Tarragona a jugar contra el C.B. Torreforta.

Júnior “A” – Masculí - Nivell “A” – Grup 05
Bàsquet Sitges “A” 69
C.B. Cubelles “A” 49

Borja, Jaume, Jordan, Lucas, Guillem, Albert, David, Hamzah i Nil. Absències: Mitch (lesió) i Pau López.

Entrenador: Ignasi Vicente. Delegat:

Parcials: 8-10 21-15 27-14 17-10

El Júnior "A" jugava el primer partit a casa contra el Cubelles. La primer part va ser molt complicada pels nostres jugadors. Poc encert de cara a cistella, falta de rebot ofensiu. L'equip estava desconcentrat i semblava que es perdria de molta diferència. Però 2 minuts abans d'acabar la primera part, aconseguien posar-se 6 punts per sobre, amb un triple del David sobre la botzina.

Al tercer període, els nostres van començar a jugar com s'espera, amb molta intensitat defensiva, aconseguint que l'equip contrari arrisqués i perdés pilotes, cosa que aprofitaven els locals per fer
cistelles de contraatac.

El proper cap de setmana, dissabte a les 17:45 hores, desplaçament a la pista del U. B. Sant Adrià 2.

Júnior “B” – Masculí - Nivell “B” – Grup 03
Bàsquet Sitges “B”

Entrenadors: Noel Guillem i Marc Martínez. Delegat :

La primera jornada de lliga D E S C A N S.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Abrera.

No hi podeu faltar!. Us esperem a Pins Vens per animar als equips sitgetans.

Sènior Femení – 3ª Catalana – Grup 03
Bàsquet Ribes 63
Bàsquet Sitges – La Oca 40

Alba L. 9, Sandra G. 3, Carol I. 13, Sílvia R. 1, Patrícia G. 8, Irene F. 6.

El Sènior femení va començar la lliga jugant contra el Bàsquet Ribes, en el primer dels derbis comarcals que es jugaran aquesta temporada.

El partit no va ser bo per part de les nostres jugadores. En cap moment van poder anar per davant en el marcador ni van donar senyals d'un gran joc, tot i que si que va haver alguns moments de recuperació, el que feia pensar que no hi hauria tanta diferència en el marcador com al final va resultar.

Es va fer palesa la falta de jugadores a la banqueta per poder fer canvis (hi havia 3 baixes).
Esperem que els propers partits estiguin més encertades i amb l'equip al complert.
Ànim, noies!

El proper cap de setmana, dissabte a les 18:00 hores, a Pins Vens contra el U.E. Capellades.

Socis i aficionats el teu suport és fonamental. T’esperem a Pins Vens!

Júnior “A” – Femení – Nivell “A” – Grup 03
C.E. Thau “A” 51
Bàsquet Sitges “A” 54

Entrenador: Cristian Sánchez

Parcials: 10-14 10-19 15-06 16-15

Desprès d'una dura pre-temporada s'inicia la lliga amb les dotze jugadores preparades per encaminar la temporada.

El primer quart del partit ofensivament s'agafen molts rebots donant oportunitat per tornar a tirar i encistellar, arribant al descans amb una diferència de dotze punts.

En el inici del tercer quart el Bàsquet Sitges no troba cistella fins el minut 4 acabant així amb una retallada de 4 punts per l'inici de l'últim període. Les nostres jugadores es veuen afectades per la poca concentració i pèrdues continues de pilotes degudes a la pressió, faltant tres minuts per el final del partit anant 6 punts per sota en el marcador. Desprès del minut demanat pel Sitges, col·locant una defensa molt agressiva a mitja pista, aconseguim robar pilotes i provocar tirs mal seleccionats, acabant el partit amb la victòria del nostre equip.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Nou Esplugues “A”.