HANDBOL

L'Hipersimply CEVG empata a 25 amb l'OAR Gràcia Sabadell

VD. Detall del Vilanova-OAR

HIPERSIMPLY CEVG 25 - OAR GRÀCIA SABADELL 25 (Descans 12-13)

Mal partit dels locals, en el qual no s'ha sabut defensar amb la mateixa efectivitat que en partits anteriors i sobretot molt espessos en atac, on no es ja jugat amb fluïdesa i excessivament erràtics en el llançament, malmetent fins a cinc contraatacs en un contra un amb el porter.

La primera part ha començat amb falta d'intensitat defensiva local, aprofitada pel OAR per agafar ràpidament diferències de dos i tres gols al marcador, jugant amb claredat en atac i dificultant els atacs dels grocs, que només superaven la ben plantada defensa visitant en accions individuals. Al final del període, després de diversos minuts amb intercanvi de gols i tres gols de diferència per als visitants, dos encerts consecutius de la defensa Vilanovina, han propiciat que el partit hagi arribat al descans amb un ajustat 12 a 13.

L'inici de la segona part, ha estat totalment diferent al de la primera. El Vilanova s'ha posat les piles en defensa i ha sortit molt més intens, no deixant jugar al rival, recuperant pilotes i atacant amb certa fluïdesa que no s'havia vist a la primera part, però, de cara a porteria no hi ha hagut encert, fallant fins a cinc llançaments clars consecutivament, mentre que els visitants ni llançaven a porta. Aquests errors han propiciat una baixada anímic en els grocs que el OAR ha sabut aprofitar per posar fins a quatre gols de diferència al marcador a falta de deu minuts per al final del partit.

Llavors els locals han reaccionat, més amb el cor que amb el cap, s'ha tornat a defensar amb intensitat i poc a poc s'ha reduït la diferència en el marcador, arribant a empatar el partit a 23 gols a falta de dos minuts. Dos últims minuts vibrants i d'infart en què qualsevol dels dos equips ha pogut emportar-se el gat a l'aigua, fins i tot els locals s'han posat per davant del marcador a falta de 35 segons, però un bon atac per part dels joves jugadors del OAR , que sense precipitar han buscat el gol i l'han aconseguit a falta de 15 segons trobant un llançament de set metres i deixant sense temps el Vilanova per reaccionar.

A més d'aquesta trobada, també va iniciar la temporada a 2a Catalana l'equip Cadet, que va caure a domicili amb el Sant Joan Despí per 21 a 25, tot i desenvolupar un bon joc. L'infantil femení continua la seva preparació i va perdre davant l'Escola d'Handbol Gavà per un 8 a 26, encara que hem de tenir en compte que es tracta d'un equip encara en formació.

Aquest dissabte el Sènior Masculí del Hipersimply CEVG visita la pista de l'CEH BARNA SANTS UBAE a les 18:00 hores, equip que lidera la taula en aquesta jornada.