FUTBOL SALA

Los Mamachichos Canteras Roca guanyen la primera edició de la Supercopa de Ribes

VD. Els campions, amb la copa

Final molt igualada i de gran nivell la que es va poder veure diumenge al vespre al pavelló de Ribes. Es jugava la primera edició de la supercopa de Ribes, entre el guanyador de la lliga de Ribes: Los Mamachichos i el campió de la copa de Ribes, el Legends Tavern. Els dos equips van demostrar el seu gran nivell la temporada passada i en aquesta final no van decebre.

Després d’una primera part sense gols, a la segona part, a més del bon joc desenvolupat pels dos equips, es van veure els set gols de la final, a més de pilotes al pal, una per equip.
Al final, los Mamachichos canteras Roca van decidir la final en el darrer minut. En el min. 39 Héctor enviava la pilota al pal i desprès de tocar l’esquena del porter anotava l’empat a 3 i quan tot semblava que la final entre aquests dos equips es tornaria a decidir des del punt de penal, tal i com va pasar a la final de copa, Sito, a manca de set segons va anotar el 4-3 definitiu.

Fitxa del partit:
LOS MAMACHICHO CANTERAS ROCA : Roger, Arnau, Sito, Héctor, Carlos (Alfonso, Alberto)
LEGENDS TAVERN : Javi Torres, Isma, Cristian, Ruben, Sergi Triguero (Gali, Sergio Toribio, Jonatan, Ivan Franco, Albert Lavid, Xavi i Dani Egea).