Lliga de Ribes

Cantera Roca i Legends tavern continúen líders amb dues victòries en els dos primers partits

La segona jornada de la segona edició de la lliga de futbol sala de Ribes es va jugar el diumenge al matí en el pavelló poliesportiu de Ribes. Els dos equips que havien guanyat a la primera jornada ho han tornat a fer i es consoliden al capdamunt de la classificació.

El primer partit va enfrontar als vermells i negres del Welcome to Miami amb els grocs del Selca. Els debutants van sortir a totes i en els primers minuts del partit van anotar el 2-0 obra de Juan Alberto Pérez i David Ruiz, abans però d’arribar a la fi del primer temps un gol d’Albert Cabezuelo i el de l’empat anotat per Abdelilah feia que al descans s’arribès amb l’ajustat empat a dos. En el segon temps els del Selca van ser superiors i dos gols de Mimoun van arrodonir la primera victoria d’un Selca que fa finaltizar el partit amb el 2-4. Amb aquesta victoria i l’empat de la setmana passada el Selca que ha començat fort la lliga es col·loca en el tercer lloc de la classificació, per darrera el Cantera Roca i el Legends Tavern.

El segon partit enfrontava al Legends Tavern amb el Celtic Ribes. El Celtic va aguantar la primera part, tot i que aquesta ja va finalitzar amb el 2-0 obra de Ruben Toribio i Galimany. En el segon temps el Legends va ser molt superior, marcant dos gols mes obra de Dani Egea. El Celtic marcava el seu gol obra de Mathias. Al final del partit 1-4 favorable al Legends.

El tercer partit enfrontava a la Joventut Ribetana amb el Cantera Roca. Els blanc i negres de la juve van jugar a un molt bon nivell, i la primera part finaltizava amb un 1-0 obra de Marc Romanyó. En el segon temps tres gols de Carlos Partagás feien pujar al marcador l’1-3 a favor del Cantera Roca, però la juve va seguir pressionant i un nou gol de Marc Romanyó i l’empat anotat per Javi Lobato feia pujar l’empat a tres en el marcador electrònic del pavelló ribetà. En els darres minuts Carlos anotava el seu quart gol del matí i ja en el darrer minut Sito anotava el 3-5.