Bona reacció, però remuntada impossible

Derrota del sènior del CEVG a la Palma de Cervelló

Els locals anoten 62 punts en els 20 primers minuts

El sènior del CEVG perd en la seva visita a La Palma de Cervelló. Una increïble primera part dels locals on van anotar 62 punts va deixar gairebé sentenciat el partit. Bona actitud i bon joc del Vilanova a la primera part que, no obstant, va servir de poc davant els 11 triples de 12 intents dels jugadors de la Palma en els primers vint minuts. Arribava el descans amb 62 a 36.

A la segona part, espectacular reacció dels grocs que van treure tot el seu orgull per demostrar que la segona part no seria igual de fàcil pels locals. Intensitat defensiva, treball en equip i el fet de no baixar mai el cap van fer que arribessin a posar-se a 9 punts.

Nova derrota (92 - 81) que, si més no, va servir per treure conclusions positives i confiar en la capacitat de l'equip per guanyar els següents compromisos.