Bon partit del femení del CB Roquetes malgrat la derrrota

Les visitants decanten el partit al darrer quart amb un parcial de 0 a 8

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Roquetes femení

BON PARTIT DEL FEMENI MALGRAT LA DERROTA

SÈNIOR FEMENÍ
C.B. ROQUETES                      55
BÀSQUET SAMÀ B                   63

Bon derbi el que es va poder viure el diumenge a Roquetes. El partit va estar molt igualat fins l’últim minut del tercer quart (36-38). Fins aleshores, les locals eren capaces de respondre els intents de les visitants de marxar al marcador. Fa ser aquest últim minut del quart que les visitants, amb un parcial de 0-8, aconseguien una avantatge de 10 punts que van saber administrar a l’últim quart i on les locals ja no van tenir opcions de capgirar el marcador. Malgrat la derrota, les locals van fer un bon partit.

Jugadores:
Marta Masana (2), Idoia (3), Natàlia (3), Neus (-), Carlota (6), Mariví (2), Marta Cuberos (2), Aina (-), Sandra (4), Noelia (1), Vero (30), Clara (2),.

Parcials:
10’ (14-18) 20’ (20-28) 30’ (36-46) 40’ (55-63).