SÈNIOR MASCULÍ

Derrota clara del Vilanova davant el líder

Imatge d'arxiu durant un temps mort del CEVG / cevg

Hipersimply CEVG 18 - AE Xarxa A 33   (10 -17 Descans)

L'Hipersimply, no pot fer res davant el líder Xarxa, que passa per sobre dels vilanovins amb claredat i demostrant que son amb diferència el millor equip de la competició.

El partit, no va tenir gaire historia, el líder es presentava a Vilanova disposat a no cedir cap punt i ja des de l'inici va marcar diferències al lluminós, amb un bon joc colectiu en atac una rocosa defensa que deixava poc marge de maniobra als locals, que a més amés, de cara a portaría van estar molt poc encertats, malogrant massas llançaments clars davant el porter, claretat que si tenien els jugadors del Xarxa i que no desaprofitaven, fet que va provocar que al descans els visitants marxessin amb una renda de 7 gols al marcador, 10 a 17.

La segona part, va ser un xic diferent durant els primers vint minuts, els vilanovins van plantejar un canvi de defensa que durant molt de temps va crear problemes als jugadors del Xarxa, però, no var servir de gaire, doncs els grocs, van continuar negats de cara a portería i la diferencia la marcador no es reduia, fet que els visitants aprofitaven per a contagotes anar eixamplant la diferència. Els últims deu minuts, amb els vilanovins ja molt cansats, si que els jugadors del Xarxa no van desaprofitar per posar el marcador encara més al seu favor fins el 18 a 33 final.

El pròxim partit es disputarà a la sempre difícil pista del Tortosa.