COPA CERS

El CP Vilanova sentencia els vuitens a Suïssa i el Vendrell els encarrila

Golejada del Vilanova a casa de l'Uri (1 a 8) i triomf del Vendrell a Diessbach (4 a 6)

Jordi Creus, defensat per un jugador de l'Uri / X. Rondon

Els vuitens de final de la Copa Cers seran un tràmit pel CP Vilanova Mopesa, i gairebé segur també pel CE Moritz Vendrell. Uns i altres han aconseguit resultats molt positius al partit d'anada. Els vilanovins han sentenciat guanyant 1 a 8 a la pista de l'Uri i deixen totalment decidida l'eliminatòria. Per la seva part, els del Baix Penedès han tingut més feina per superar el Diessbach, però també han deixat molt ben encarrilada l'eliminatòria amb una victòria 4 a 6.

En ambdós casos, els partits de tornada estan programats pel dissabte 19 de gener. Pels de Delriu, el partit tot just serà un entrenament amb públic, amb l'eliminatòria totalment tancada. El marcador i la suferioritat tècnica i física entre els dos equips és abismal. Més enllà del partit, el viatge del Vilanova a la pista de l'Uri va ser una autèntica festa per al club suís i la seva afició. El pavelló va presentar una molt bona entrada, amb un públic molt content de veure els seus competint contra un dels clàssics de la Cers, els jugadors dels dos equips es van p`resentar a l'americana, van haver-hi actuacions durant els temps morts i mitja part, i en acabat el mateix pavelló va acollir una festa nocturna.

Per la seva part, el Moritz CE Vendrell va guanyar 4 a 6 a l'RHC Diessbach (Suïssa) en el partit d'anada dels vuitens de final de la CERS. En el partit va jugar Gerard Camps de porter i Xavi Barroso no va viatjar per lesió. A la primera part, els primers quinze minuts va ser de domini total del Vendrell, que es va posar amb un marcador favorable de 0 a 3. En els darrers deu minuts, els suïssos van apretar i van fer un gol amb un penal dubtós i un altre amb una mica de sort en una rematada a una bola penjada. I es va arribar amb un 2 a 3 al descans. A l'inici de la segona part, el Vendrell va sortir una mica adormit i el Diessbach ho va aprofitar per remuntar i posar-se amb un 4 a 3 al marcador. Sortosament, el Moritz CE Vendrell es va tornar a posar en el partit i va capgirar el marcador. Amb el resultat final de 4 a 6, el dissabte 19 de gener, a les 20 h, al pavelló del CE Vendrell, el Vendrell jugarà el partit de tornada amb dos gols d'avantatge. Els golejadors del Moritz CE Vendrell van ser Jepi Selva, Eloi Albesa (3) i Xavi Costa (2).