NOU PAS ENDAVANT

Victòria molt treballada del sènior femení del CEVG

Plantilla del primer equip femení del CE Vilanova / CRVG

El sènior femení del Vilanova s’endu aquest cap de setmana una nova victòria, un triomf que ha estat tot un estímul degut a la gran competitivitat del partit.

En aquest partit les vilanovines s’ enfrontaven a un dels rivals més directes en la classificació, les Panteres grogues. La igualtat i la intensitat van caracteritzar l’enfrontament, que va acabar amb un final d’infart.

De bon començament el partit es posava de cara per les vilanovines que van començar el partit amb més comoditat i fluïdesa, sumant els dos primers sets amb uns resultats de 25-13 i 25-16. Quan semblava que el partit estava encarrilat, l’equip de Panteres no es va donar per vençut, van continuar lluitant de valent, i això es va veure recompensat guanyant el tercer, on després de 30 minuts de joc i arribant a un 23-23, el set va quedar per l’equip visitant per 25-27.

En el quart set, les vilanovines no van poder desplegar el seu millor joc i les Panteres  es veien sòlides en les diferents fases, amb la seva regularitat van aconseguir distanciar-se en el marcador aconseguint el set per un 16-25.

En el cinquè set , els dos equips van tornar a entrar al camp amb molta força, amb gran intercanvi de punts i alternances en el marcador aquest final de partit mostrava que la victòria seria dura i treballada. Així, novament el tarannà i la disposició de les noies del Opticalia van permetre retrobar-se amb el seu joc i emportar-se el cinquè set per un ajustat 15-13.