El Sitges masculí supera el Morell i acaba la primera volta com a líder

Imatge d'arxiu d'un partit del sènior masculí del CB Sitges

C.B. Morell           86

Marc 15, Jordi 1, Christian 1, Noel 2, Xavi 15, Mauro 23, Isaias 6, Toni, Nacho 18, Alex 10. Lesionats: Víctor i Edu.

Entrenadors:  Fermín Sánchez i M. Hopper.

Parcials:    26-22  17-25  19-13  29-26

En un emocionant partit, el Bàsquet Sitges es va imposar al C.B. Morell, que visitava el poliesportiu de Pins Vens amb les mateixes victòries i derrotes que els locals, i tanca així la primera volta com a líder en solitari amb 14 victòries i 1 derrota.

El partit va estar molt condicionat pel criteri arbitral que va decidir assenyalar com a falta qualsevol contacte que es produïa al terreny de joc. Com a resultat, els tres pivots sitgetans es van col•locar amb 3 faltes abans de finalitzar els primers 10 minuts de joc. Els de Garraf van aconseguir anotar 26 punts, obrint un primer avantatge (21-12 al minut 7) que els tarragonins van retallar (26-22 al minut 10). En el segon quart es va mantenir la igualtat, però el Bàsquet Sitges, que va haver de jugar gairebé tot el partit amb un sol home interior, va veure com els del Morell aconseguien capgirar el marcador, cap a la part final del quart, gràcies sobre tot al baix encert des de la línia de tirs lliures  (2 de 11). A la mitja part es va arribar amb un resultat de 43-47.

A la represa, per tal de protegir de faltes els seus homes grans, els sitgetans es van col•locar en una defensa zonal que va donar els seus fruits i va comportar un parcial de 10-0 (53-47 al minut 5). Els jugadors del Morell van retornar un parcial de 0-9 i el partit es va tornar a igualar. L’últim quart es va iniciar amb els “blancs” marxant de 10 punts en el marcador (70-60 al minut 33). Els visitants van retallar amb dos triples consecutius però els locals van recuperar vàries pilotes i van obrir una escletxa de 15 punts (85-70 al minut 37) que ja va ser definitiva. Tot i això, el C.B. Morell va aconseguir reduir 10 punts, en els últims 2 minuts, gràcies a l’encert en el tir exterior i a les errades en els tirs lliures per part dels jugadors sitgetans.

La propera setmana el Bàsquet Sitges tornarà a jugar a Pins Vens, dissabte a les 17:30 hores, en el que serà el primer partit de la segona volta i que els enfrontarà a l’Euronics C.B. Calafell, tercer classificat del grup.

Sots 21 – Masculí – Preferent – Grup 02

Bàsquet Sitges      59
Bàsquet Ribes      55

C. Nogales, R. Marimon 3, F. Gràcia, A. Kelly 2, I. Hidalgo 9, A. Roca 4, D. Carbonell, A. Font 2, M. Lahoz 2, N. Velasco 15, P. Sant 3, P. Auge 4, J. Domínguez 15.

Entrenadors: Edu Piñero i Galdric Bover.

Parcials:      21-16   11-13   13-15  14-11

Cinc inicial: Marimon, Font, Hidalgo, Sant  i Velasco.

El Sitges i el Ribes es van enfrontar el dissabte a Pins Vens en un partit de molta tensió i nervis, com si estigués en joc alguna cosa més que els dos punts. I és cert que la sana rivalitat entre aquest dos conjunts ja ve de temps.

El partit va començar amb un bon control dels locals, que amb el joc centrat i efectiu de Domínguez i Velasco, aconseguien agafar una renda favorable de cinc punts al marcador. A partir d’aquí el Sitges torna a entrar en  una ratxa de joc mol irregular, amb errades importants, que aprofiten els de Ribes per retallar diferències i posar la por al cos dels locals.

Al darrer quart, el Ribes, amb dos triples seguits, es posa al davant al marcador per primer cop en tot el partit. Però la lluita final, també a les banquetes, la guanya el Sitges que s’emporta dos valuosos punts per la classificació general.
Amb aquest partit, acaba la primera volta de la lliga, un tant irregular per l’equip de Sitges, i que dóna un total de deu victòries i cinc derrotes.

El proper dissabte, a Pins Vens, a les 19:00 hores, el Sots 21 rep la visita del C.B. Cubelles.

Júnior “A” – Masculí - Nivell “A” – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”     63
Lluïsos de Gracia      48

Borja, Jaume, Jordan, Lucas, Guillem, Albert, David, Hamzah, Nil, Mitch i Pau López.

Entrenador: Ignasi Vicente.

Parcials:    17-15    8-5   19-12   19–16

L'últim partit de la primera volta enfrontava als sitgetans amb el Lluïsos de Gracia, equips empatats a victòries i derrotes, de fet es jugaven la tercera posició. Un gran i molt intens partit que els sitgetans han dominat durant gran part, però no ha estat fins al final que han aconseguit la diferència de 15 punts.

Els locals han pogut guanyar gràcies a la intensitat defensiva que han fet, forçant perdudes de pilota amb dos contra un en la primera meitat de pista. En l'aspecte ofensiu els nostres júniors han dominat tant el rebot ofensiu com el defensiu, així els visitants no han disposat de segones i terceres opcions per anotar.

La setmana que ve partit molt important a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra C.B. Guinardó “A”, primer classificat.

Júnior “B” – Masculí - Nivell “B” – Grup 03

Bàsquet Sitges “B”     71
A.E. Bàsquet Pratenc     31

Arthur Dheilly, L. Itarte, M. Sella, O. Alcocer, Josselin Dheilly, D. Lázaro, M. Marcet, O. Porras,       D. Martínez, R. Matas, B. Arnaudas, Emil Zhekov, N. Borrell.

Entrenadors: Noel Guillem i Marc Martínez.    Delegat : Lázaro

Parcials:    18-3  19-8  6-10  28-10

Segona victòria consecutiva en aquest any 2013 del Júnior “B” del Bàsquet Sitges, que ha guanyat els seus dos partits d’una manera molt contundent als dos equips del Prat, la setmana passada va ser el C.B. Prat i aquesta li ha tocat a l’A.E. Pratenc, que no ha pogut fer res amb un Sitges molt bé en defensa a la 1a part i amb un atac regula, ja que s’ han fallat moltes cistelles fàcils. A la segona part, una mica la relaxació del resultat, que ja era de més de 20 punts a favor al descans, ha fet que els locals fessin un 3r quart desastrós. En l’ últim quart una bona intensitat defensiva i ara si, anotant les cistelles fàcils, ha fet que els resultat es doblés i s’acabés amb aquest +40. Però ara toca treballar molt dur aquesta setmana.

La setmana que ve el Sitges es desplaça a Vilanova per jugar contra el C.B. Samà, en el derbi del grup. Recordem que el Samà és líder de la lliga i el rival més dur sense cap mena de dubte.

El proper partit, diumenge a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova “B”.

Cadet “A” Masculí - Regular - Nivell “A2” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”     28
Lluïsos de Gracia “A”     51

Eugenio, Álvaro, Sendoa, Borja, Josep, Nacho, Marc, Víctor, Xavi, Álex, Sergi Vehí i Sergi Parés.

Entrenador: Aniol Sant.  .

Parcials:    5 - 14    13 – 10  8 - 13   2 - 14

Partit molt dolent el disputat el passat dissabte a Pins Bens. Tot i estar dins el partit, el Sitges no va mostrar una bona actitud ni va jugar amb la intensitat que ho feia a la primera volta. Esperem que es capgiri la situació.

El proper partit, diumenge a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del S.E.S.E. “B”.

Cadet “B" Masculí - Regular - Nivell “B2” – Grup 04

Bàsquet Sitges “B”     68
Bàsquet Samà Vilanova 98    79

Entrenador: Mauro Pérez.

El proper partit, diumenge a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Viladecans – Sant Gabriel “B”.

Infantil Masculí - Regular - Nivell “B1” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A”     64
C.B. Castellar      75

A. Ibáñez, E. Rubinowicz, V. Alemany, O. Camprubí, D. Bolea, G. González, O. Capdevila, A. Ripoll,  M. Puig, J. Sella, J. Grau.

Entrenadors: Carlos López i Laura Ripoll.

2on partit de la regular per a l’Infantil i sembla que amb bon peu, ja que tot i sortir al primer quart freds, han sapigut disputar cadascuna de les seves accions tant ofensives com defensives, tot i no tenir encert. Un segon quart que ha servit per despertar, ha donat un ritme ràpid i intens al rebot totalment diferent al de fa uns mesos enrere, cosa que ha fet que els jugadors guanyessin confiança a la pista i sortissin a un tercer quart disposats a donar-ho tot, malgrat no tenir sort en molts llançaments i arribar tard en la defensa.

El Sitges arribava a la mitja part 3 punts a sota en el marcador. Un 5è i 6è quarts disputats i lluitats pel Sitges, donava força en el rebot defensiu i fàcils accions que finalitzaven en cistella, però les poques gana de defensar no compensava el bon atac, cosa que feia que el Castellar sempre portés un petit avantatge. El Sitges podia igualar a la meitat del 7è quart amb una apretada en la defensa, però algunes boles perdudes i la falta de la constància en la defensa que arrossegava, sempre donava cistelles fàcils al Castellar.
Sitges, el proper, si!.

El proper partit, diumenge a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Martorell – Solvin Blau.

Pre-Infantil “A” – Regular - Masculí - Nivell “B1” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”     37
C.B. Castellbisbal      51

O. Royo, P. Arnau, R. Granados 8, A. Llopis, R. García, A. Casterad, C. Izquierdo, M. Aumatell 16, F. Merino, M. Zitan, F. Alcocer 2,  B. Magdalena 11.

Entrenadors: Pau Castaño i Oscar Porras.

Parcials:   4-6  7-2  0-6  11-4   5-5  2-13  2-8  6-5

Cop de realitat el que va rebre el Sitges dissabte contra un equip no molt brillant tècnicament però molt ben treballat en el joc d'equip.
La primera part va ser força igualada, tot i que els locals no van saber aprofitar la oportunitat per marxar en el marcador, ja que es van fallar moltes cistelles fàcils.

En la segona part, el joc combinat dels visitants i la gran falta d'actitud defensiva dels locals van produir que el Castellbisbal s'endugués el partit d'una forma molt còmode.

Aquest equip sitgetà, si no és capaç de posar-se les piles en defensa i ser agressiu en cada acció, té molts problemes a la hora de fer cistelles. Han de saber controlar l'ansietat de determinats moments i calmar-se en la realització de determinades accions que realitzen durant la setmana.
Però el més preocupant és la falta d'actitud, si no hi ha treball, no hi ha recompensa, per tant, ja poden mossegar en defensa si volen fer alguna cosa de profit aquesta segona volta. Tot això comença pels entrenaments, han de ser més durs i acceptar els xocs durant aquests. Si durant la setmana no canvien el xip, els caps de setmana és impossible canviar-ho per art de màgia.

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues.

Pre-Infantil “B” Masculí - Regular - Nivell “D” – Grup 01

Bàsquet Sitges “B”     34
C.B. Centelles      52

Entrenadors: Marc Lahoz i Ferran Gracia.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Vallirana.

Mini “B” Masculí - Regular - Nivell “C2” – Grup 02

Bàsquet Sitges “B”     46
Aracena AEC Collblanc-Torrassa   52

Entrenadors: Toni Marcer i David Almirall.

El proper partit, dissabte a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del AB Cunit.

Comarcal – Benjamí “A” – Masculí – Grup Verd

Bàsquet Sitges “A”     32
Bàsquet Ribes      30

Els més petits han quedat CAMPIONS d'aquest grup d'hivern.
Hem de seguir treballant i gaudint en els propers partits.
Moltes Felicitats, CAMPIONS!!!

Proper cap de setmana, jornada de D E S C A N S.

No hi podeu faltar!. Us esperem a Pins Vens per animar als equips sitgetans.

Sènior Femení – 3ª Catalana – Grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca     54
Vilanova del Camí BC-Endavant   35

Andrea Llorens, Gemma Vendrell, Alba López, Marta Figueres, Sandra Rodríguez, Alba Fabre, Carol Ivorra, Sílvia Ramos, Anna Boix, Itziar Zabaleta, Irene Fernández.

Entrenadors: Oscar Quesada i Fran Borrego.

El proper diumenge, a les 18:00 hores, a Pins Vens, contra el Joventut Sant Vicenç.

Júnior Femení – Nivell “A” – Grup 03

Lluïsos de Gracia      76

López, Clara, Pat, Carla, Olga, Núria, Sílvia, Judit, Marta, Anna, Llopis.

Entrenadors:  Cristian Sánchez i Maria Munné.

Parcials:    19-9  23-7  24-9  10-7

El Sitges disputa un partit contra el Lluïsos de Gracia en una pista difícil. El partit comença molt bé per les sitgetanes, però desprès de 5 minuts passant de una concentració molt elevada a una desconcentrada actitud, fa que fins el segon quart no tornin a anotar, enduent-se un parcial de 27-0.

Desprès del descans les sitgetanes no volen deixar perdre la dignitat però l’arbitratge no ajuda gens, amb dues jugadores expulsades per faltes i una tècnica de l’equip sitgetà i dos antiesportives de l’equip local. Això fa que el partit sigui un intercanvi de cistelles.

El proper diumenge, a les 16:15 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Samà Vilanova “B”.

Cadet Femení – Regular - Nivell “B2” – Grup 01

C.E. Vilanova i la Geltrú     62
Bàsquet Sitges “A”     45

Nerea, Elena, Margaux, Ariana, Xana, Maica, Marina, Aina, Aroa.

Entrenadors: Laia i Roger Romagosa.

Parcials:    11-8  20-9  9-14  22-14

Les sitgetanes han ofert una bona actitud però la defensa pressionant del CEVG ha dificultat molt la circulació de pilota i les nombroses faltes han impedit la fluïdesa en atac, en què també han faltat idees a l’hora d’intentar superar les defenses més estàtiques.

En defensa ha estat un bon partit però un seguit de distraccions ha permès encadenar entrades sense oposició a les vilanovines, que al segon quart han aconseguit una distància que ha acabat sent massa gran per la reacció del tercer quart. A més, el partit s’ha fet llarg per les jugadores del Sitges que al darrer quart han concedit més facilitats de les desitjables i d’aquí la diferència final al marcador.

Com malauradament comença a ser habitual, un dels principals problemes de les sitgetanes han estat les pilotes perdudes per males passades, així que caldrà treballar aquest aspectes.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Solsona.

Pre-Infantil Femení – Regular - Nivell “C1” – Grup 01

C.E. Vilanova i la Geltrú     27
Bàsquet Sitges “B”     40

Entrenadores: Irene Fernández i Patrícia García.

Parcials:    6-12   7-8   11-14   3-6

Titular: Segon partit jugat i guanyat per les sitgetanes.

Bon inici per part de les nostres, les vilanovines es van trobar amb un equip força agressiu en defensa, fet que va provocar que les locals no poguessin fer atacs fàcils. Tot i la victòria i el bon joc de les nostres, cal dir que aquest passat dissabte no vam tenir sort en les cistelles fàcils. El marcador hagués pogut ser més ampli si s’haguessin anotat la multitud de cistelles soles i fàcils que vam fallar.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el C.B. La Mercè.

Mini “A” Femení - Regular - Nivell “B1” – Grup 04

C.B. Grup Barna
Bàsquet Sitges “A”

Mireia O, Vinyet C, Bea G, Nina M., Berta A., Marina P., Carlota E., Cristina M., Emma G., Sara C.

Entrenadores: Maria Munné i Alba López.

Partit Suspès

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Nou Esplugues “A”.

Mini “B” Femení - Regular - Nivell “C1” – Grup 03

BF Viladecans “B”      73
Bàsquet Sitges “B”     50

Aleth, Lia, Belén, Maria, Laura, Anna, Martina, Maika, Ona i Aina.

Entrenadors: Galdric Bover i Eva Vendrell.

Parcials:   5-6  14-2  11-5  14-3   4-11  14-4  4-12  7-7.

El Bàsquet Sitges no va aconseguir imposar-se al que probablement sigui el rival més fort del grup. Tot i el bon partit realitzat, guanyant tres períodes i empatant-ne un, les sitgetanes no van poder fer res davant d'un Viladecans molt més intens en defensa que les nostres jugadores. Si bé a la primera meitat el resultat va ser de 44-16, a la segona part les noies van fer un pas endavant però no suficient per capgirar un mal inici (29-34).

La poca resistència oferta sobretot a la primera meitat, i el rebot van ser les claus que feien que les locals cada vegada s'anessin escapant més en el marcador. Tot i això, les minis van ser capaces d'anotar cinquanta punts i van donar una molt bona imatge en atac. Esperem doncs que en els entrenaments segueixin millorant en defensa i en tots els aspectes en general.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el Barça CBS Blau.