TRIOMF PLÀCID

El Moritz CE Vendrell guanya el Lloret i serà cap de sèrie a la Copa

Els roig-i-negres superen el Lloret per 6 a 2 i acaben la primera volta tercers

Detall del Vendrell-Lloret / CEVendrell

Victòria clara del CE Vendrell davant del Lloret (6 a 2), que classifica els del Baix Penedès per la Copa com a caps de sèrie.

A l'inici de la primera part el Vendrell va sortir a jugar amb intensitat, cercant insistiment el gol i Xavi Costa, al minut 8, va fer l'1 a 0 amb una gran jugada personal encarant el porter  en un contraatac. Tot seguit, arran d'una targeta blava a Enric Torner, Eloi Albesa va fer el 2 a 0 amb la falta directa consegüent. Al minut 12, Xavi Costa va tornar a fer una genialitat aixecant la pilota aconseguint superar el porter del Lloret i fent el 3 a 0.

Al minut 12, el Lloret  va aconseguir retallar distància al marcador amb un gol de Dani Rodríguez. Al minut 15, els àrbitres van ensenyar targeta blava al mateix Dani Rodríguez per protestar, però en aquesta ocasió Eloi Albesa no va estar encertat en l'execució de la falta directa corresponent. Quan faltaven 8 minuts per al descans, el Vendrell ja va acumular la novena falta. Al minut 21, amb un gol de Víctor Crespo, el Lloret es va posar a només un gol. Al minut 23, el Vendrell va fer la desena falta, però Xavi González no va aprofitar la falta directa per fer l'empat i la primera part va finalitzar amb l'ajustat 3 a 2.

Al minut 30 de la segona part, el Lloret hagués pogut empatar, però Roger Molina va aturar una falta directa assenyalada pels àrbitres i que va executar Raúl Pelicano. Al mateix minut, el Lloret va fer la desena falta, però Xavi Barroso va xutar la pilota fora de la porteria defensada per Ferran Serra. Van ser minuts molt intensos en què els dos equips anaven a l'atac, un per ampliar la distància en el marcador i l'altre per empatar. Al minut 32, el Vendrell es va quedar en inferioritat per una targeta blava a Xavi Costa. Al minut 34, Xavi Costa es va reincorporar i va marcar el 4 a 2 de penal.

Als minuts següents el Vendrell va assetjar la porteria del Lloret, però el porter Ferran Serra va fer unes grans aturades. Al minut 38, Roger Molina també va fer una gran intervenció atuant una falta directa executada per Enric Torner per una targeta blava a Òscar Ruiz. Al minut 41, Jordi Rodríguez va rebre una targeta blava per fer penal a Òscar Ruiz i Xavi Barroso ho va aprofitar per fer el 5 a 2. Al minut 46, els àrbitres van expulsar Enric Torner. Al mateix minut, Xavi Costa va aprofitar la inferioritat numèrica del Lloret per fer el 6 a 2. Al minut següent l'expulsat va ser Raúl Pelicano i el Lloret va fer la quinzena falta, però Jepi Selva no va estar encertat en la falta directa per poder fer el setè gol del Vendrell. Resultat final, 6 a 2.

Amb aquesta victòria, el Vendrell es manté al tercer lloc de la classificació de l'OK Lliga i es confirma com a cap de sèrie per al sorteig de la Copa que se celebrarà el proper dimecres 6 de febrer a les 12 h.

A la mitja part del partit es van sortejar dos menús a la Cerveseria Moritz de Barcelona entre  els aficionats que tenen la targeta de col·laborador/a del Moritz CE Vendrell. Es recorda que ara ja es pot adquirir la targeta per només 35 euros, que dóna dret a veure tots els partits d'OK Lliga i a participar en sortejos exclusius.

I el proper dissabte 2 de febrer, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a casa el gran derbi comarcal contra el CP Calafell.

Fitxa del partit:
MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Jepi Selva, Xavi Costa, Eloi Albesa, Xavi Barroso –cinc inicial-, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

CH LLORET: Ferran Serra, Raúl Pelicano, Jordi Rodríguez, Daniel Rodríguez, Enric Torner –cinc inicial-, Marc Gómez, Xavier González, Víctor Crespo i Ferran Corbera.
Gols
1-0 (8') Xavi Costa; 2-0 (8') Eloi Albesa, de falta directa; 3-0 (10') Xavi Costa, 3-1 (12') Dani Rodríguez; 3-2 (21') Víctor Crespo; 4-2 (34') Xavi Costa, de penal;  5-2 (41') Xavi Barroso, de penal, i  6-2 (46') Xavi Costa.
Faltes:

Targetes: blaves a Enric Toner (8'), Dani Rodríguez (15'), Xavi Costa (32'), Òscar Ruiz (38'), Jordi Rodríguez (41'), blava i vermella a Enric Torner (46'); blava i vermella a Raúl Pelicano (47');
Àrbitres: López i Gómez.