Derrota a l’últim partit de la primera volta, contra el Capellades

Imatge del partit de les Roquetes davant el Capellades / CBRoquetes

CB ROQUETES 39
CAPELLADES 46

Excepte als primers minuts, amb un parcial de 5-0, tota la resta del partit les locals van anar per darrere. Manca de capacitat ofensiva davant d'un rival que tenia les idees clares, tot i que la diferència mai no va ser gaire àmplia.

A mitjans del tercer quart un parcial favorable de 7-2 aproximava les locals a només dos punts. Però, novament, es van quedar a les fosques en atac i encaixaven de retorn un parcial de 0-9 que feia molt difícil la remuntada. Al final, gràcies a tres triples, les locals van aconseguir reduir la diferencia fins els 7 punts finals.

Fitxa del partit:
Jugadores: Marta Masana (3), Idoia (3), Natàlia (0), Neus (0), Carlota (6), Mariví (5), Marta Cuberos (-), Aina (2), Sandra (-), Noelia (1), Vero (19).

Parcials: 10’ (6-13) 20’ (14-21) 30’ (21-32) 40’ (39-46)