SÈNIOR MASCULÍ

Derrota del CEVG a la pista del Morell

Els triples dels tarragonins condemnen el sènior masculí dels grocs

Imatge d'arxiu

El sènior masculí del CEVG perdia en la seva visita a la pista del CB Morell, un dels favorits per assolir l'ascens. El partit es va decidir en la primera part, quan els locals van estar molt  encertats des de la línia de 6,25 i els visitants van fallar moltes cistelles fàcils que els haurien permès estar dins del partit.

Tot i els 28 punts de desavantatge a la primera part, molt bona reacció dels grocs a la segona. Una molt bona actitud defensiva va permetre que els vilanovins es posessin a 14 punts i que els locals haguessin de demanar un temps mort. Molt bones sensacions d'un equip que ha aprés a estar unit i treballar junts, també quan les coses no surten bé.

Aquest diumenge al pavelló nou (17:30), partit molt important contra el Collblanc.