SÈNIOR MASCULÍ

Victòria de l'Hipersimply CEVG a Berga, tot i fer un mal partit

Els dos punts, molt importants de cara a la lluita del Vilanova per la permanència

Juanjo Aceituno Vilanova i la Geltrú 24-02-2013 23:27 Lectures 516
Els jugadors vilanovins, durant un temps mort  / CEVG

Els jugadors vilanovins, durant un temps mort / CEVG

H.BERGA 17  -  HIPERSIMPLY  CEVG 24  (10 - 10 descans)

Mal partit de l'Hipersimply tot i la victòria davant el cuer del grup, on el més important són els dos punts sumats en la lluita per evitar descens.

La primera part, l'Hipersimply no ha estat capaç de trobar el seu joc, les baixes temperatures d'aquests dies a la capital del Berguedà i de nou les baixes importants a la primera linia, han fet que ls grocs en cap moment poguessin trobar el seu joc a la pista, no hi havien idees a l'atac i en defensa no trobaven la intensitat suficient per aturar l'atac local, tot i que a mitjans del primer periode, han disposat de dues pilotes per poder marxar de quatre gols i encarrilar el partit, però el desencert en el llançamanet han fet que el locals es refessin, per arribar al descans amb empat a 10 gols.

La segona part ha durat en canvi nomès dotze minuts. Els vilanovins han sortit molt més intensos en defensa i no han deixat maniobrar als locals, porpiciant cootracops letals que han fet que els grocs agafessin rapidament una renda de 4 gols i que nomès, altre cop, el desencert en atac estatic, ha fet que la resistencia dels locals durès dotze minuts, doncs molt abans haguès pogut decidir-se l'enfrontament. La resta dels periode, l'Hipersimply s'ha dedicat a administrar la renda fins el 17 a 24 final.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No