COPA DEL REI 2013

Liceo i Reus jugaran una de les semifinals de la Copa del Rei

El Liceo guanya al Lleida per 7 gols a 3 i el Reus supera al Vic per 5 a 3

Raül Marín, celebrant un dels gols del Reus davant del Vic / FEP

El Liceo d'A Corunya, que ha derrotat al Lleida Llista per 7 gols a 3, i el Tecnol Reus Deportiu, que s' ha imposat al C.P. Vic per 5 gols a 3, jugaran una de les semifinals de la Copa del Rei, que es juga aquest cap de setmana a Oviedo.

Els gallecs han fet valer el paper de favorits i ben aviat han posat terra per entre mig, arribant al descans amb avantatge de  4 gols a 2 .

Per la seva part, el Reus ha portat sempre la iniciativa, arribant al descans amb avantatge de 3 gols a 2. Rocasalbas ha aconseguit empatar, però els reusencs han marcat dos gols seguits i passan a la semifinal de dissabte.

LICEO   7  (4 / 3)  - LLEIDA LISTA 3 (2 / 1)

Fitxa del partit:

ICGS Software Lleida: Tomás, Trilla, Soler, Rodero, Necchi –cinco inicial- Cañellas, Dani López i Bartrés.

Coinasa Liceo: Malián, Josep Lamas, Pascual, Bargalló, Toni Pérez –cinco inicial- Ordóñez

Gols: 1-0 Bargalló (2’), 2-0 Toni Pérez (3’), 3-0 Bargalló (7’), 3-1 Rodero (10’), 4-1 Lamas (11’), 4-2 Dani López (17’), 4-3 Soler (32’), 5-3 Bargalló (41’), 6-3 Pérez (48’) i 7-3 Pascual (49’).

Àrbitres: Garrote y Garmendia.

Targetes blaves a Trilla, Necchi y Folguera

REUS DEPORTIU  5 ( 3 / 2) - C.P. VIC   3 ( 2 / 1)

VIC: Camps, Roca, Bancells, Rodríguez, Rocasalbas –cinco inciial- Molera, Terns

REUS: Trabal, Casanovas, Ollé, Adroher, Marín –cinc inicial- Salvat, Rubio, Marsal

Gols: 1-0 Marín (2’), 2-0 Casanovas (7’), 3-0 Marín (14’), 1-3 Roca (18’), 2-3 Molera (21’); 3-2 Rocasalbas( 33’); 4-3 Marín (40’)  i 5-3 Ollé (42 ).

Àrbitres: Òscar Valverde i Toni Ribó.

Targetes blaves a Rocasalbas, Ollé i Marín.