INFANTIL MASCULÍ

L'Hipersimply CEVG ensopega de manera contundent a Ribes

Els ribetans no han donat ni un sol respir als de la capital del Garraf

Pedro Poza Vilanova i la Geltrú 10-03-2013 21:08 Lectures 902
Imatge del derbi entre Ribes i Vilanova

Imatge del derbi entre Ribes i Vilanova

HIPERSIMPLY CEVG  19 - 28 CH RIBES

Aclaparadora i a priori inexplicable derrota de l'Infantil del CEVG Hipersimply davant un Ribes que no ha donat un respir als nostres xavals.

Per buscar alguna explicació, potser les 3 setmanes sense disputar partits hagi fet que els nois sortissin a la pista desconnectats, sense tensió i que només en el 1-0 inicial hagin estat per sobre en el marcador.

En un partit en què, no ja el liderat en la classificació, que el té assegurat el Ribes, sinó l'honra de l'enfrontament particular entre els dos equips de la comarca, ja que en el jugat a Ribes va poder acabar "como el rosario de la aurora" i acabem perdent de manera minsa, l'equip ha estat desconegut, sense tensió en defensa, molt perduts en atac, amb contínues i absurdes pèrdues de pilota en un dia en què, precisament, havia de sortir amb les piles posades.

A la primera part, el resultat de 11-15 deixava oberta una porta a la reacció i a la recuperació, però en els primers minuts de la represa una sèrie contínua d'errors en defensa i un total desencert en els atacs, amb molts llançaments fallats o aturats pels porters del Ribes, ha fet que aquests s'escapessin en el marcador fins arribar al 14-28 del minut 17 ... amb només 3 gols en 17 minuts és impossible remuntar un partit.

A causa de la dura defensa del Ribes i un destacat Cesc, que ha provocat només ell 5 llançaments des dels 7 metres, ens hagués pogut permetre acostar-nos al marcador, però avui no era el dia dels llançadors, ni dels nostres porters, i si el dels d'ells.

En resum, un partit per oblidar o, si de cas, perquè ens serveixi de lliçó de com NO s'ha de jugar, ja que el que ens espera a la 2 ª Fase del campionat serà probablement equips semblants a aquest.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres