Bona imatge del femení malgrat la derrota

Partit igualat que no es decanta a favor de les locals fins el darrer minut

Imatge d'arxiu

Vilanova del Camí BC 50 - C.B. ROQUETES 38

El partit començava molt bé per les noies del Roquetes que amb una defensa molt agressiva en les línies de passada aconseguia robatoris i cistelles fàcils aconseguint així avantatge al marcador.

A l'inici del segon quart, les locals van anivellar el marcador i durant molts minuts es van produir alternances al marcador fins el 27-27 de final de tercer quart. Els últims dos minuts però les visitants es van col·lapsar en atac i van permetre les locals aconseguir 7 punts de diferència. A l’últim quart, les de Roquetes ho van intentar però no van aconseguir reduir la diferència al marcador i l'últim minut el van aprofitar les locals per aconseguir la renda màxima del partit. Una diferència de 12 punts que no fa justícia al desenvolupament de l'encontre.

Jugadores:
Marta Masana (-), Idoia (4), Natàlia (3), Neus (0), Carlota (6), Mariví (0), Marta Cuberos (4), Aina (2), Sandra (4), Noelia (4), Vero (11).

Parcials:
10’ (8-13) 20’ (22-22) 30’ (35-29) 40’ (50-38)