CEVG

Victòria treballada del cadet del Vilanova

Ivens Orts atura el 40 per cent de llançaments i Pere Solé Morata marca quatre gols

Imatge del partit del cadet de la secció d'handbol

2a Catalana Grup A Cadet
CEVG Hipersimply 25 - Club Handbol Ràpid Cornellà 24
descans (11 -10)

Alineació CEVG: Franc, Ivens, Pau - Pere (4), Martí (4) - Eloi (8) - Jordi(1),  Roger (1), Ivan, Marc (2) - Enric - Kirian (5), Omar (1) - Ernest.

Inici de partit igualat amb diferents empats al marcador, marcant sempre primer el Cornellà i, seguidament, empatant el CEVG, fins l'empat a tres al minut 7:30. A partir d'aquí, els vilanovins van anar la resta del partit per davant al marcador, però amb una màxima diferencia de quatre gols al minut 23 de la primera part, amb un 10 a 6 al marcador. A partir d'aquí, els visitants van anar igualant el resultat fins un ajustat 11 a 10 al descans.

Segona part calcada a la primera, sempre dominant el marcador els vilanovins i anant agafant avantatge al marcador fins al voltant del minut 23, aconseguint tenir una renda de quatre gols com al primer temps, amb 24 a 20. Increïblement, durant els vuit minuts restants de partit el CEVG nomes aconseguia marcar un gol, fet aprofitat pel Cornellà per apropar-se al marcador i al darrer minut fer patir al CEVG Hipersimply per aconseguir la victòria.

Destacada actuació de l'Ivens Orts, amb un percentatge d'aturades del 40% i bona aportació ofensiva del Pere Solé Morata, amb 4 gols.