LA PARRÒQUIA BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “A”  -  CB ST PERE-SOLMANIA    63-87

TOTSPORTS BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “B”  -  CB GELIDA    39-77

CB Samà: Cape, 10; Willy, 2; Miquel, 5; Jordi, Ramon, 2; Ximi, 2; Albert, 4; Alex, 2; Xavi, 9; David, 1, Gerard.
Parcials:  2-20;13-18;10-21;14-18.

PARTIT DESASTRÓS.

Partit sense cap historia a Vilanova, totalment decidit al primer quart amb un parcial de 2-20 al primer període que diu molt del que es va veure al pavelló del Garraf.

Un excel·lent Gelida, líder, va dominar totalment i en totes les facetes del joc el matx, contra un Samà B que no va entrar al joc en cap moment i va ser superat ,fins i tot en actitud. Fins i tot va patir la lesió de Jordi Ferrando per un esquinç de turmell que el fa dubte pel proper partit a Abrera.

JUANMA CASTELLANO

SÈNIOR FEMENÍ “A” (1a CATALANA – GRUP 3)
TRANSBIELA CB LLEIDA “A”  -  LA PARRÒQUIA BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “A”  74-51

SÈNIOR FEMENÍ “B” (3a CATALANA – GRUP 3)CB CAPELLADES  -  TOTSPORTS BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “B”    69-60

CB Samà:  Ingrid Jane (5), Andrea (4), Ari Jane (4), Este (13), Xenia (2), Ari. Martin (4), Meri (10), Ari Gimenez (0), María (0), Mariona (3). Absents: Neus, Gemma Miró
Parcials:  09-11, 13-14, (22-25), 11-16 (33-41), 14-02 (47-43).

AL TOTSPORTS SAMA B LI VA FALTAR BENZINA AL ÚLTIM QUART.

El TOTSPORTS SAMA B jugava el partit contra el Capellades, un equip que en el partit d'anada va guanyar a les Samistes, un partit de tu a tu, on apareixeria un bon espectacle.

1r Quart. - Les samistes van començar el partit molt seriós en defensa, on l'atac no fluïa massa bé, els dos equips es s´estendian en defensa i pocs punts es veien al marcador, l'equip de Vilanova feia bé les coses però no acabava de concretar el tir final, tot i així el quart se l'emportaria l'equip visitant, marcador 09-11.

2 º Quart. - Un quart molt semblant al primer, de tu a tu entre els dos equips i amb molta guerra sota taulers, el sama va optar per jugar amb dos bases resultat que va donar més estabilitat a les pèrdues de pilota i amb bona direcció de les dues bases samistes, Este liderant el grup amb 13 punts, 7 recuperacions, 9 rebots i 4 assistències per acabar amb un 17 de valoració i Mariona amb la seva arpa defensiva ofegava a les rivals, amb 3 punts, 9 rebots, 5 recuperacions amb un 11 de valoració, eren dues peces claus perquè aquest Sama tornés aconseguir el quart, 22 a 25 es s'arribaria a la mitja part.

3r Quart. - Va ser el millor quart de les samistes, seguien incrementant avantatges i començaven a dominar el rebot, en aquest aspecte liderat per Ari Jane, on va fer un partit com ens té acostumats darrerament, va capturar 13 rebots, va fer 4 punts i recuperar 7 pilotes acabant amb un 16 de valoració, era ella qui estava tirant del carro i es veia clarament que buscava amb més ganes que ningú la victòria samista, una bona cambra on acabaria guanyant per 11 a 16, amb resultat de 33-41.

4 º Quart. - I clar?? Això és bàsquet, i dura 40 minuts, on el Sama havia dominat en els tres quarts aconseguint una renda de 8 punts, calia administrar i fer les coses bé, Ari Jane que estava tirant del carro i va ser la revulsiva del tercer quart va ser eliminada amb la 5a falta personal, la seva germana Ingrid Jane també, l'equip va ressentir la càrrega de faltes personals, després la mala sort en el mateix quart de la lesió de Andrea (Aler Samista) (4 setmanes de baixa, per una fractura del metacarpià) els canvis no van donar l'efecte a un partit que estava guanyat, un Capellades sense res a perdre es va ficar en el partit i a falta d'un minut i mig per al final es va posar un punt per davant, un Samà amb moltes precipitacions en atac no va saber administrar el partit i els errors des de la línia de personal al final d'ells eren símptomes que el partit anava a pitjor, una quart on sol es va fer dos punts i no es va saber llegir el partit en els moments finals, l'equip de Vilanova va perdre un partit que estava gairebé guanyat i que li mancat un últim quart per oblidar.

P.D
Des d'aquí enviem tot el suport a la nostra jugadora Andrea perquè tingui una ràpida recuperació i torni a estar amb nosaltres com més aviat millor, ànims Andrea...

La setmana que ve, el TOTSPORTS SAMA juga un esperat derbi, amb els nostres veïns de ROQUETES, amb ganes de tornar a buscar aquesta victòria tan esperada ... 16:00 h DIUMENGE 24 AL PAVELLÓ DEL GARRAF.