TRIANGULAR AMISTÓS

El Baby del Samà juga a les Roquetes davant dels locals i el CB la Mercè

Llarga i intensa matinal esportiva dels jugadors del baby bàsquet del club vilanoví

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2013 1:48 Lectures 463
Els jugadors, saludant-se esportivament

Els jugadors, saludant-se esportivament

Llarga i intensa matinal esportiva dels jugadors del baby bàsquet del club vilanoví. El dissabte 16 de març  els vermell s´han desplaçat a Roquetes per jugar dos partits curts amb altres equips:els del CB Roquetes i el CB  la Mercè.

La matinal ha començat amb un  partidet contra el CB Roquetes. Els vermells en el primer partit han exhibit la seva concentració i han fixat la defensa de manera lloable . Aquesta ha estat una de les millors notícies del matí, atesa l´edat dels jugadors.

En el segon partit s´ha desmuntat una mica l´invent perquè els rivals eren més grans que nosaltres. Malgrat tot, el CB la Merçé  han sabut trobar les passades al jugador avançat i, tal com havien fet en el partit anterior, han anotat molts punts.

La jornada ha acabat amb esportives encaixades de mans i l´agraïment dels nostres jugadors, tècnics i acompanyants als organitzadors de la Trobada, que han aconseguit crear un magnífic ambient de diversió i d´aprenentatge.

Els més eixerits de la casa preparen les següents trobades aquest cap de setmana a Ribes i les properes a Vilanova.


ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent