TRIANGULAR AMISTÓS

El Baby del Samà juga a les Roquetes davant dels locals i el CB la Mercè

Llarga i intensa matinal esportiva dels jugadors del baby bàsquet del club vilanoví

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2013 1:48 Lectures 439
Els jugadors, saludant-se esportivament

Els jugadors, saludant-se esportivament

Llarga i intensa matinal esportiva dels jugadors del baby bàsquet del club vilanoví. El dissabte 16 de març  els vermell s´han desplaçat a Roquetes per jugar dos partits curts amb altres equips:els del CB Roquetes i el CB  la Mercè.

La matinal ha començat amb un  partidet contra el CB Roquetes. Els vermells en el primer partit han exhibit la seva concentració i han fixat la defensa de manera lloable . Aquesta ha estat una de les millors notícies del matí, atesa l´edat dels jugadors.

En el segon partit s´ha desmuntat una mica l´invent perquè els rivals eren més grans que nosaltres. Malgrat tot, el CB la Merçé  han sabut trobar les passades al jugador avançat i, tal com havien fet en el partit anterior, han anotat molts punts.

La jornada ha acabat amb esportives encaixades de mans i l´agraïment dels nostres jugadors, tècnics i acompanyants als organitzadors de la Trobada, que han aconseguit crear un magnífic ambient de diversió i d´aprenentatge.

Els més eixerits de la casa preparen les següents trobades aquest cap de setmana a Ribes i les properes a Vilanova.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No