TRIANGULAR AMISTÓS

El Baby del Samà juga a les Roquetes davant dels locals i el CB la Mercè

Llarga i intensa matinal esportiva dels jugadors del baby bàsquet del club vilanoví

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2013 1:48 Lectures 584
Els jugadors, saludant-se esportivament

Els jugadors, saludant-se esportivament

Llarga i intensa matinal esportiva dels jugadors del baby bàsquet del club vilanoví. El dissabte 16 de març  els vermell s´han desplaçat a Roquetes per jugar dos partits curts amb altres equips:els del CB Roquetes i el CB  la Mercè.

La matinal ha començat amb un  partidet contra el CB Roquetes. Els vermells en el primer partit han exhibit la seva concentració i han fixat la defensa de manera lloable . Aquesta ha estat una de les millors notícies del matí, atesa l´edat dels jugadors.

En el segon partit s´ha desmuntat una mica l´invent perquè els rivals eren més grans que nosaltres. Malgrat tot, el CB la Merçé  han sabut trobar les passades al jugador avançat i, tal com havien fet en el partit anterior, han anotat molts punts.

La jornada ha acabat amb esportives encaixades de mans i l´agraïment dels nostres jugadors, tècnics i acompanyants als organitzadors de la Trobada, que han aconseguit crear un magnífic ambient de diversió i d´aprenentatge.

Els més eixerits de la casa preparen les següents trobades aquest cap de setmana a Ribes i les properes a Vilanova.


ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament