PRIMERA CATALANA

Proper test, el Martinenc d'Alcolea

El CF Vilanova aspira a tornar a mostrar la cara bona diumenge al Guinardó

Els blaus han jugat 13 partits a casa i només n'han guanyat 3; fora n'ha jugat 11 i n'han guanyat 5

Marc Ortiz de Urbina Vilanova i la Geltrú 21-03-2013 19:10 Lectures 455
Eloi, un dels arguments ofensius del CF Vilanova / Miquel Vall

Eloi, un dels arguments ofensius del CF Vilanova / Miquel Vall

L'arribada de Delfí Farreres al CF Vilanova va generar molt bones sensacions en tots els sentits. Més encara quan l'equip va ser capaç de guanyar a Ascó. Però la setmana passada, a l'hora de la revàlida a casa davant l'Andorra, l'equip va tornar a deixar escapar tres punts dels Alumnes Obrers. Aquest diumenge a les 12 del migdia, els blaus juguen al camp del Martinenc. Els d'Àngel Alcolea són un dels equips més solvents de la lliga, acomodats al quart lloc i encadenant tres victòries seguides.

El Martinenc, un dels històrics del futbol català i que va celebrar el centenari l'any 2009, és un equip especialment regular. Ho és a casa, on només ha perdut dos dels dotze partits que ha disputat. I fora no es queda curt, perquè les quatre derrotes queden plenament compensades amb les set victòries. Curiosament, una de les poques derrotes del Martinenc aquesta temporada va tenir lloc a Vilanova, on els de la capital del Garraf van guanyar per un ajustat 2 a 1.

Quin Vilanova es podrà veure aquest diumenge? Possiblement l'aposta futbolítica serà més semblant al que es va veure a Ascó que no pas ara fa una setmana davant l'Andorra. L'equip, fins ara, s'està trobant més còmode (i més més efectiu) quan el rival és qui pren la iniciativa i es pot sortir amb espais a la contra. Aquesta pot ser una de les explicacions del mal balanç com a local del Vilanova i els números acceptables com a visitant. Com a curiositat, el Vilanova ha jugat tretze partits a casa i només n'ha guanyat tres. En canvi, fora n'ha jugat onze i n'ha guanyat cinc.

En el còmput global, l'equip vilanoví només ha sumat tres punts dels últims divuit en joc.


ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent