OK LLIGA

El Moritz CE Vendrell guanya 3 a 4 a la pista del Blanes

Els roig-i-negres segueixen tercers, amb 44 punts

Imatge d'arxiu del partit de la primera volta, al Vendrell / CEVendrell

El Moritz Vendrell va guanyar 3 a 4 a la pista del Blanes i es manté tercer en la classificació de l'OK Lliga amb 44 punts.

L'equip dirigit per Guillem Cabestany va fer una bona primera part, capgirant un gol incial en contra i arribant al descans amb un clar 1 a 4. A la segona part, el Vendrell va haver de treballar més per mantenir l'avantatge, ja que, amb l'encert del Blanes i amb alguna decisió arbitral discutible, el resultat final va ser un ajustat 3 a 4. Els gols del Vendrell els van fer Xavi Costa, Eloi Albesa (de falta directa) i Xavi Barroso (2).

El proper dissabte 13 d'abril, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Noia Freixenet.

Fitxa del partit:
MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Barroso, Xavi Costa, Eloi Albesa, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès, Aleix Cid i Gerard Camps (porter).
BLANES HC: Jaume Llaverola (porter), Ferran Formatjé, Joan Grasas, Kimi Ridaura, Francesc Bargalló, Lluís Teixidó, Àlex Cantero, Àlex Ridaura i Enric Núñez (porter).

Gols:
1-0 (3') Joan Grasas; 1-1 (7') Xavi Costa; 1-2 (9') Xavi Barroso; 1-3 (16') Eloi Albesa, de falta directa; 1-4 (21') Xavi Barroso; 2-4 (37') Kimi Ridaura, i 3-4 (41') Francesc Bargalló.

Targetes: blaves a Francesc Bargalló (16'), Kimi Ridaura i Xavi Costa (47').
Àrbitres: Sanz i Mayor.