OK LLIGA

El Vilanova perd per la mínima a Igualada

Partit amb alternatives al marcador, que s'ha resolt a manca de sis minuts pel final

Imatge d'arxiu / X. Rondon

L’Igualada ha derrotat per 6 gols a 5  al CP Vilanova en el partit  corresponent a la jornada 22 de l’OK Lliga masculina, disputat aquest vespre al Pavelló de Les Comes de la capital de l’Anoia.

Mala setmana pel Vilanova, que  veu com  els problemes econòmics porten a una situació esportiva complicada d'una banda per una limitació d’entrenaments que  comença a fer-se notar i, d'altra banda,  per la noticia que la CERS ha otorgat la Final a Quatre de la Copa de la CERS al Vendrell, malgrat tots els condicionants positius de l’oferta vilanovina.

A la primera part, els igualadins s’han avançat ben aviat amb un gol de penal transformat per Casadevall al minut 2  i mig. Però el Patí hauria pogut empatar si un penal al minut 5 i mig l’hagués transformat J. Ferrer en primera i segona instància.  Les oportunitats amb boles als pals d’ambdós equips han portat a un gran gol de S. Pla  al minut 15.

Semblava que  el Vilanova  s’ensorraria, ja que els locals jugaven força millor que el Patí, però E. Pujals al minut 18 inaugurava el marcador pels de Delriu, que podien haver arribar  amb empat si Creus al minut 24 hagués transformat una falta directa per targeta blava directa a Povedano.

A la segona part  el Vilanova ha capgirat el marcador en els primers cinc minuts, ja que al 3 J. Ferrer, sorprenent a E. Deig, amb una bola penjada a l’àrea i, dos minuts més tard, F. Gil,  transformava un penal per falta sobre Creus.  Els de F. Monclús han disposat de dos penals en els minuts 6 i 7,  que ni Casadevall ni Vives han transformat. Però sí que ho ha fet Povedano al minut 15, en transformar el tercer penal contra el Vilanova en aquesta segona part. Un minut després, el mateix Povedano, completament sol dins de l’àrea, avançava als igualadins

Un minut després, Càceres no ha transformava una  falta directa i, seguidament, Baliu marcava el cinquè gol local. El Patí, malgrat tot, ha empatat el partit amb dos penals transformats per F. Gil en els minuts 18 i 22.  Quan semblava que el Vilanova podia emportar-se un puntet de Les Comes, Vives, al minut 22 i amb un fort tret, marcava el sisè i definitiu gol local.

Fitxa tècnica:

IGUALDA H.C: Deig, Casadevall, Baliu, Vives, Pla (equip inicial) Cáceres , M. Povedano

C.P. VILANOVA: De Moya, Creus, J. Ferrer, O. Martinez, M. Garcia (equip inicial) F. Gil, C. Rodriguez, E. Pujals

Àrbitres: Garrote i Garmendia. Sense comentaris. Han xiulat 7 penal i 2 faltes directes

Gols:

Primera part

1-0 Casadevall de penal (min 2 i mig) ; 2-0 Pla ( min 15) ; 2-1 Pujals ( min 18)

Segona part

2-2 J. Ferrer ( min 3), 2-3 F. Gil de penal (min 5); 3-3 Povedano de penal (min 15); 4-3 Povedano (min 16);  5-3 Baliu (min 17) ; 5-4 F. Gil de penal (min 18); 5-5 F. Gil de penal (22); 6-5 Vives (min 23).

Targetes: Blaves a Povedano.