CH VILANOVA

Derrota de l'Infantil Femení de l'Hipersimply a Castelldefels

El tècnic de l'infantil femení d'handbol, donant instruccions durant un temps mort

Encara que el marcador va ser bastant desfavorable, l'equip se'n va anar de Castelldefels amb bones sensacions.

El conjunt de Castelldefels amb una clara superioritat sobre l'equip de Vilanova,va començar el partit amb bon un  ritme ,que les vilanovines l'anaven mantenint..On cal destacar la actuacióde l'Aina Calvo i  l'Elba.

La defensa vilanovina va acusar el  cansanci de jugar en una pista gran com és la del Pavelló de Can Roca de Castelldefels , on es va disputar el partit.Bones oportunitats en atac, i un mal arbitratge , dirigit per un arbitre  fora del món de l´handbol,on no es marcaven temps passiu,pasos,i cap exclusió amb dos minuts,per cap dels dos equips. Al temps del descans l'infantil femení, ja s'havia deixat escapar el partit, amb un parcial de 21 a 9.

A la segona part l'Hiper Simply es va mostrar més actiu,iel Castelldefels a la vegada va baixar les seves jugades en atac,i les de Vilanova vam poder defensar millor la seva porteria. Al acabar el partit, marxavem amb bones sensacions, encara que el resultat fós ampli,33 a 16.

La propera setmana, l'infantil femení tornará a jugar al Pavelló de les Casernes de Vilanova i la Geltrú  a les 9h, davant del Pla Moreres A de Vilanova del Camí (Anoia).