cursa de muntanya de l'AE Talaia

Prop de 900 persones a la cursa de muntanya de la Talaia

La cursa de muntanya va celebrar el seu desè aniversari amb un gran èxit de participació consolidant-se com a referent en el trail running

Prop de 900 persones van participar diumenge en alguna de les tres proves de la cursa de muntanya de l'Agrupació Excursionista Talaia, que enguany celebrava el seu desè aniversari. L'èxit de la convocatòria va fer que les inscripcions s'haguessin de tancar 4 dies abans.

A dos quarts de nou del matí es va iniciar la caminada, que seguia el recorregut de la cursa d'11 quilòmetres, i que va comptar amb 130 participants guiats per la secció de caminades de l'A.E. Talaia.

A dos quarts de deu sortia la cursa de 22 quilòmetres. El primer en creuar la línia d'arribada va ser Pere Ordóñez, amb un temps d'1h i 46 minuts, mentre que en la classificació femenina la guanyadora va ser Yolanda García, amb 2h i 13 minuts. Cal recordar que aquesta cursa forma part del calendari de curses de muntanya de la FEEC.

A les 10h van sortir els corredors de la cursa d'11 quilòmetres. El primer en acabar el recorregut va ser Manuel Torres, amb un temps de 52 minuts, mentre que la primera corredora va ser Vinyet Noguero, amb 1h i 2 minuts.

Cal dir que part del traçat de la cursa passava per zones cremades per l'incendi del passat mes de juny, fet poc agradable, però que l'organització ha volgut mantenir per conscienciar els participants, i per mostrar les tales i tasques de neteja que s'hi estan fent per recuperar aquest entorn natural.

Ja amb la cursa acabada, les valoracions sobre la participació, el circuit, l'ambient i el paper dels voluntaris són molt positives, i posen de manifest l'alt nivell de l'organització, que fa que any rere any més gent de tots els nivells s'animi a participar-hi.