TRIOMF RIBETÀ

El Ribes dóna corda a la Mercè, però sentencia a partir de la mitja part

Les ribetanes juguen de menys a més contra un rival inferior, però molt batallador

Imatge d'arxiu

Les del Garraf van desplegar un partit fluix davant un rival molt debilitat. No va ser fins el tercer temps que l'equip de Penya i Martínez va imposar la seva superioritat per aconseguir un marge còmode que li permetés assegurar la victòria.

Continua la irregularitat del Bàsquet Ribes, afectat encara per diverses baixes. Novament, l'equip va saltar a la pista rendint molt per sota de les seves possibilitats. I aquesta vegada ho va fer davant un conjunt, el CE La Mercè, que visitava el Garraf amb molt poques jugadores però amb moltes ganes de donar guerra. Les de Martorell no es van acotar pas davant el líder, sinó que van sortir a per totes  amb una molt bona defensa i un atac que els permetia tancar el primer temps amb un ajustat 15-12. Les badades del Ribes es mantenien al segon període, on l'equip aconseguia recuperar moltes pilotes que desaprofitava en el moment que encarava la cistella. Mentrestant, les del  Baix Llobregat vivien de renda gràcies a l'encert exterior, que les mantenia vives al descans: 29-26.

Però,una vegada més, aquí es va acabar la permissivitat del Ribes. Ben bé com si hagués decidit donar peixet al rival durant els minuts inicials del partit, a partir de la represa l'equip de Josep Maria Penya i Toni Martínez va centrar-se per situar les coses al seu lloc: una millora considerable en defensa, però sobretot a nivell ofensiu esborrava completament La Mercè de la pista. Tant és així que l'anotació de Laura i Lidia disparava l'equip fins una diferència de 49-33 a les portes del darrer quart. Amb el matx totalment re dirigit, el Ribes va jugar molt més còmode. Mentre a les de Martorell els passava factura el desgast físic, les amfitriones ampliaven mica en mica la diferència per acabar sentenciant amb un ampli 72-42 per seguir camí de l'ascens directe de categoria.

Bàsquet Ribes: Xènia (1), Berta, (7), Piqui (17), Marta (16), Laura (15), Anna (6), Mireia (8), Lota (2)

Ara les blaves visitaran la pista del Vilanova del Camí (diumenge, 12.15h), però l'atenció d'aquestasetmana estarà sobretot posada en el duel que es disputaran el CB Sitges i el CE Samà, dissabte a les 17.30h.