CB LES ROQUETES

Al femení de les Roquetes li sobren cinc minuts davant del Barça CBS

Imatge d'arxiu

BARÇA CBS 52 - CB ROQUETES 35

La primera meitat del partit va ser d’igualtat al marcador, amb alternances, on el Roquetes amb una molt bona defensa aconseguia aturar l’equip local, que provava amb diferents alternatives posar nervioses les visitants. Al final de la mitja part 4 punts d’avantatge per les locals que podrien haver estat menys si l’encert als tirs lliures del roquetes hagués estat millor.

A la represa la tònica continuava igual ja que les visitants mantenien la diferència gràcies a l’encert des de la línia de 3 punts. Però, un parcial de 16-0 en aquests 4 minuts finals del 3r quart van ser definitius. El Roquetes no va saber aturar l’allau ofensiu de les locals degut a pèrdues infantils de pilota i robatoris. A més, com a colofó 2 triples finals de quart. L’últim quart va ser de tràmit malgrat les visitants van fer un últim intent d’apropar-se al marcador. Finalment una derrota per 17 punts en un partit que va ser igualat durant 35 minuts.

Jugadores:
Marta Masana (10), Idoia (3), Natàlia (4), Neus (3), Carlota (0), Mariví (0), Aina (0), Sandra (0), Noelia (0), Vero (15).

Parcials:
10’ (9-6) 20’ (18-14) 30’ (40-20) 40’ (52-35).