OK LLIGA

Golejada balsàmica del Vilanova a Sant Feliu (0 a 8)

Els de Delriu podrien garantir la permanència dimecres davant l'Alcoi

El CP Vilanova  ha golejat al Fergo Sant Feliu per 0 gols a 8 en el partit disputat aquesta tarda de dissabte a Sant Feliu de Codines, corresponent a la jornada 24 de l’OK Lliga masculina.

En aquest partit s’ha d’ esmentar el retorn a la porteria vilanovina de Luís Gil després de la seva operació al genoll i que, amb aquests tres punts, el Patí sols en tindria prou guanyant dimecres a l’Alcoi al pavelló de les Casernes per garantir quasi amb total seguretat la permanència a l’OK Lliga.

La primera part ha tingut duescares. Durant la primer meitat, el partit ha estat insuls. Però al minut 15, O. Martinez, pressionant i robant una bola, s’ha plantat davant J. Garcia i ha inaugurat el marcador. Tres minuts més tard, els àrbitres han assenyalat falta directa contra el Patí, que L. Gil ha aturat a Tirso. A la següent jugada, en una contra, C. Rodríguez feia el segon pels de Delriu.

Al minut 20, J. Ferrer tornava a marcar pel Vilanova i al 24 M. Garcia, en un altra contra, aprofitant una bola perduda pels locals, feia el quart gol. Amb un clar 0 a 4 finalitzava el primer temps.

La segona part ha començat amb un gol de J. Creus al minut i mig. I ara sí que tot estava dat i beneït. El Patí, amb total i absoluta comoditat, ha anat ampliant el marcador, marcant E. Pujals el sisè gol, rematant un primer xut del propi jugador vilanoví. Dos minuts més tard, Creus, amb un fort tret creuat, feia el setè i F. Gil,  al 13, arrodonia la golejada amb el vuitè.  Fins al final, el Patí encara hauria pogut ampliar el marcador si Sabaté i J. Ferrer haguessin transformat dues faltes directes per acumulació.

Destacar que L. Gil, en el seu retorn, no ha encaixat cap gol.

Fitxa técnica:

FERGO SANT FELIU: J. Garcia, Vila, Tirso Gómez, Altayó, Oller (equip inicial) Valls, Rubio, Fajas i Casabayó.

C.P. VILANOVA: L. Gil, J. Creus, J. Ferrer, O. Martinez, E. Pujals (equip inicial) M. Garcia, C. Rodriguez, F. Gil i Sabaté.

Àrbitres: Srs. Molina i Buxeda. Sense problemes.

Gols:

Primera Part
0-1 O. Martinez (min 15); 0-2 C. Rodriguez (min 18); 0-3 J. Ferrer (min 20); 0-4- M. Garcia (min 24).

Segona Part
0-5 J. Creus (min 1); 0-6  Pujals (min 8); 0-7 J. Creus (min 10) i 0-8 F. Gil (min 13).