LLIGA DE SITGES

El Materials Chacón Gamma acarona el títol

Suma 7 punts més que el segon a manca de tres jornades pel final

Imatge d'arxiu

El Materials Chacon Gamma amplia la diferencia respecte l’Art Bonaire, aprofitant que descansaven aquesta setmana, a 7 punts, quant falten tres jornades per finalitzar la Lliga “Vila de Sitges”.

El Vallpineda -amb un partit més que l’Art Bonaire- es situa a un sol punt del sots campionat.

El Materials Chacon Gamma s’apropa cada jornada més al seu quart títol consecutiu. En aquesta jornada es va desfer per un contundent 11 a 1 del Sucrense -amb “hattricks” de Miguel Pomares i Ismael Sanchez- i en té prou amb una victòria en els dos partits que li resten -la última jornada descansa- per aconseguir el títol de Lliga de Divisió d’Honor “Vila de Sitges” 12/13.
El Materials Chacon Gamma suma 49 punts mentre que el Sucrense, que és 10è, suma 5 punts.

El Vallpineda va aconseguir una treballada victòria per la mínima (5-4) -amb “hattrick” d’Haritz Múgica- davant del El Donostiarra en un igualat i disputat partit. Amb aquest triomf -després de tres jornades sense vèncer- el Vallpineda es situa, amb 41 punts, a un sol punt del segon lloc.
El Donostiarra continua en el 8è lloc amb 16 punts.

L’Art Bonaire -segon amb 42 punts i que descansava aquesta setmana-, és el més perjudicat d’aquesta 20na jornada de Lliga, ja que veu com el liderat es distancia i perilla la segona plaça. De totes maneres, en les dues darreres jornades -de les tres que resten- han de descansar el Vallpineda i el “Chacon”.
La propera setmana viurem un interesantíssim Art Bonaire – Vallpineda.

El Dionisos-Bar Luna es consolida en el 4rt lloc a la taula classificatòria -que ja te pràcticament assegurada- amb 35 punts al vèncer al Si-Co per un clar 9 a 2 -amb gols molt repartits-. És la primera victòria en les tres darreres jornades, en que només havia aconseguit dos empats.
El Si-Co tanca la taula amb 3 punts.

Partit tens entre el Xampú Xampany-Antenes Spring i el Kat Kassoleta que va finalitzar amb el triomf dels primers per 3 a 1. En aquest partit estava en joc la 5na plaça, que ara ocupa el Xampú Xampany-Antenes Spring gràcies al millor “goal avarage” particular, ja que tots dos equips estan empatats amb 28 punts.

El “Xampú” encadena tres triomfs consecutius i quatre jornades sense perdre, tot el contrari que el Kassoleta, que ja porta tres jornades sense conèixer la victòria.

El Pollo Rico 6.90 no va tenir problemes per desfer-se del Ferreteria La Fita per 9 a 3 amb “poker” de gols de Luis Navarro i “hattrick” de Raul Parra.
El Pollo Rico és 7è amb 22 punts. Per la seva banda el Ferreteria La Fita es manté 9è amb 9 punts.