ÈXIT DEL PLANTER

Dos equips del CB Calafell, campions de Tarragona

El cadet masculí guanya la lliga; l'infantil femení guanya la final a quatre

Redacció Calafell 14-05-2013 1:06 Lectures 3641

Arxivat a:

Imatge de l'infantil femení del Calafell

Imatge de l'infantil femení del Calafell

Dos equips de bàsquet de Calafell han guanyat, aquest passat cap de setmana, els campionats provincials de la seva categoria: el cadet masculí del Club Esportiu Calafell, que és campió de lliga; i l'infantil femení del Club Bàsquet Calafell, que ha guanyat la final a quatre.

D´una banda, diumenge el cadet masculí del Club Esportiu Calafell es va proclamar campió de lliga, després de guanyar la final a l´Alcanar per 83 a 76. Abans, havia guanyat davant del Vila-seca.

I dissabte, l'infantil femení del Club Bàsquet Calafell també va guanyar la final a quatre, que va tenir lloc al pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell, i va quedar campió. En semifinals, el club calafellenc es va imposar a l´equip dels Carmelitas (60-48), i després va guanyar l´equip de les Aguiles per 8 punts. L´alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de la regidora d´Esports, Maite Gonzàlez, i altres regidors de l´equip de govern, van lliurar les copes a les campiones.


ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No