CB ROQUETES

Derrota del femení roquetenc davant del millor de la lliga

El Ribes sentencia després d'un primer quart letal (8 a 24)

Imatge d'arxiu

Victòria sense gaire dificultats per les líders i recentment ascendides noies del Bàsquet Ribes, que va fomentar la seva victòria en el primer quart. El partit va començar igualat als primers minuts (8-10 minut 5) però uns minuts de desconcert va provocar un parcial contrari a les locals de 0-14. Així les visitants aconseguien una renda de 16 punts que ja va ser la tònica dominant al llarg del partit.

La resta del partit, sense gaire història més que alguns moments d’inspiració local que va arribar a posar-se només 8 punts a sota però que no va fer perillar la victòria visitant. Diumenge que bé, última jornada a Capellades per les noies del CB Roquetes.

C.B. ROQUETES          44
BÀSQUET RIBES         61

Parcials:
10’ (8-24) 20’ (26-38) 30’ (36-52) 40’ (44-61).