COPA DE LA LLIGA VILA DE SITGES

El Dionisos-Bar luna guanya la Copa i impedeix el quart doblet del Materials Chacón Gamma

El Materials Chacón Gamma, vigent campió de lliga, duia tres anys guanyant Copa i Lliga

Imatge d'arxiu

El Dionisos-Bar Luna guanya la Copa 2013 de la Lliga de Futbol Sala Vila de Sitges a la tanda de penals davant del Materials Chacon Gamma. Es tracta del primer títol del Dionisos-Bar Luna, impedint el quart “doblet” consecutiu del Materials Chacon Gamma.

SEMIFINALS

Art Bonaire – Dionisos-Bar Luna
5-8

Festival de gols en la primera Semifinal de la Copa 2013 que enfrontava l’Art Bonaire i el Dionisos-Bar Luna. L’Art Bonaire cau per tercera temporada consecutiva en aquesta ronda (les dues anteriors com a Ruta-66), mentre que el “Dionisos” accedia a la final en la seva primer participació en unes semifinals de Copa. Destacar els 4 gols de Xavier Morera per part de l’Art Bonaire, mentre que els gols del “Dionisos” van ser més repartits.

Gols:
Art Bonaire (5): Xavier Morera (4), Jose Andy Cubas.
Dionisos-Bar Luna (8): Carles Parès (2), Enric Mirò, Victor Gonzalez, Adrian Baccile, Jordi Garcia, Javier Valle, Edgar Comas.

Vallpineda – Materials Chacon Gamma
1-6

Còmode triomf del vigent campió de Lliga i defensor del títol de Copa, el Materials Chacon Gamma davant del Vallpineda.
Es tractava d’una reedició de la semifinals de la temporada anterior, que, com l’any passat, el resultat final va ser favorable al “Chacon”.

Gols:
Vallpineda (1): Albert Bosch.
Materials Chacon Gamma (6): Jordi Martí, Eloi Sentís, Miguel Pomares, Juan Mora, Jose Iriarte, Pedro Salazar.

3r-4t LLOC

Art Bonaire – Vallpineda
2-2
Penals: 2-1

En el partit que ningú vol jugar, com és el de la final de consolació, aquest va destacar per la igualtat en el joc i en el marcador.
Es repetia el partit de la temporada passada, que va finalitzar amb el triomf del Vallpineda. En aquesta ocasió, però, el triomf se’l va endur l’Art Bonaire a la tanda de penals, després que el partit finalitzés amb empat a 2 gols.

Gols:
Art Bonaire (2): Jose Andy Cubas, Diego Celentano.
Vallpineda (2): Pau Soler, Edgar Esteller.
Penals (2-1):
Van anotar Diego Celentano i Ivan Barberà pel “Bonaire”, i Haritz Múgica pel Vallpineda.

FINAL

Dionisos-Bar Luna – Materials Chacon Gamma
5-5
Penals: 3-1

Disputada, intensa i igualada Final de Copa 2013 entre el Dionisos-Bar Luna i el Materials Chacon Gamma que es va haver de resoldre en la tanda de penals després que el temps reglamentari finalitzes amb empat a 5 gols, i el marcador no es mogués en els 5 minuts de temps suplementari. En la “loteria” dels penals, el Dionisos-Bar Luna es va emportar el títol, impedint el quart “doblet” consecutiu del Materials Chacon Gamma.

El Materials Chacon Gamma va començar fort i es va col·locar amb 0 a 2 en el marcador en el minut 4 de partit. A partir d’aquí, el Dionisos-Bar Luna va començar a apretar en atac i va aconseguir empatar el partit a 2, resultat amb que es va arribar al descans.

La segona part va començar pràcticament de la mateixa manera, amb un còmode avantatge pel “Chacon” de 2 a 4. Immediatament el “Dionisos” va reduir distàncies (3-4). El “Chacon” va tornar a ampliar la distància situant el 3 a 5 en el marcador. La intensa defensa del Materials Chacon Gamma va fer que molt ràpidament es carreguessin amb cinc faltes d’equip, cosa que va fer que baixessin la intensitat defensiva per impedir els llançaments de doble penal. Aquest fet va ser aprofitat pels jugadors del Dionisos-Bar Luna que, amb bones i desequilibrants accions individuals, van anar retallant les diferències en el marcador fins empatar el partit a falta d’un minut per finalitzar l’encontre (5-5).

Amb el resultat d’empat al final del temps reglamentari, la Final de Copa es va haver de decidir des del punt de penal, cosa que no passava des de feia molts anys.

En la tanda de penals, el Dionisos-Bar Luna es va emportar el títol, el primer de la seva història, trencant l’hegemonia dels darrers anys del Materials Chacon Gamma.

Gols:
Dionisos-Bar Luna (5): Enric Mirò (2), Ignacio Castaño, Jorge Valle, Josep Valera.
Materials Chacon Gamma (5): Jose Iriarte (2), Jordi Martí, Miguel Pomares, Ivan Molina.
Penals (3-1):
Van marcar pel Dionisos-Bar Luna Enric Mirò, Jorge Valle i Josep Valera; mentre que pel Materials Chacon Gamma ho fa fer Jordi Martí.

Amb la disputa de la Final de la Copa 2013 dóna per finalitzada la Lliga de Futbol Sala Vila de Sitges 2012/2013, però no la temporada futbolística, ja que els propers dies 5 i 6 de juliol es diputarà una nova edició de les 24 Hores de Futbol Sala de Sitges.