CB CUBELLES

El Cubelles clou la temporada com a tercer de Catalunya

Últim partit de Salva Pastor, que es retira després d'una llarga trajectòria

Imatge d'arxiu

El sènior masculí del CB Cubelles, que tornarà a jugar a tercera catalana la temporada vinent, va disputar aquest cap de setmana la final a quatre del campionat de Catalunya de Territorial, on va caure a la semifinal davant el Sant Vicenç de Montalt per 79 a 87.

El partit no va començar bé pels cubellencs, que van realitzar el pitjor primer quart de la temporada defensivament parlant, i van rebre 28 punts. Al segon quart, de la mà d’Isma Sanchez, es va apretar en defensa i en domini del rebot, fet que va permetre al Cubelles entrar en el partit i marxar al descans amb un ajustat 45-49.

A la segona meitat, un parcial d’inici de 2-10 contrari als del Garraf, va provocar que el blau i blancs tinguessin que tornar a fer l’esforç per recuperar el desavantatge en el marcador.

Fins als darrers tres minuts els jugadors de Canovas i Axel no es van ficar en el partit (76-80), però el desencert final va condemnar al Cubelles que va acabar caient per 79 87.

Partit i menció per Salva Pastor, jugador i director tècnic del club cubellenc que es retira després de moltes temporades ajudant a l’equip.

CB Cubelles (17-28) (28-21) (15-22) (19-16)
Marc (3), Aitor (3), Victor (7), Samu (7), Salva (15), Borja (2), Butí, Toni, Isma (20), Trujillo (8), Marcos (2), David (12).