PROMOCIÓ D'ASCENS

El Sitges remunta a Marganell i puja a Segona Catalana

Els jugadors sitgetans, celebrant l'exit

Després del 0 a 1 del partit d'anava al municipal d'Aiguadolç, la UE Sitges tenia mala peça. Però els de Manel Rodríguez no van llançar la tovallola i aquest passat diumenge van jugar la tornada convençuts de capgirar l'eliminatòria. I així va ser. L'1 a 3 els permet ser equip se Segona Catalana.

Malgrat partir amb desavantatge, els sitgetans van jugar amb molga sang freda i determinació. Adri Alonso va marcar els dos primers gols del partit (26' i 44'), que capgiraven la truita. Però encara quedaven 45 minuts per davant. Malgrat les lesions de Kike, el porter Abenoja, Javi González i Rubén Cortés, el Sitges va mantenir la intensitat. Al minut 75 Oliver va tornar a posar els locals dins del partit amb l'1 a 2. Però el Sitges no es va deixar intimidar. Amb el Marganell atacant a tomba oberta, els visitants van sentenciar amb l'1 a 3, obra de Jacques a cinc minuts pel final.

Aquest ascens culmina una temporada molt seriosa de la UE Sitges, que tanca el cicle amb Manel Rodríguez a la banqueta d'una manera inmillorable. El tècnic, com ja havia transcendit fa setmanes, va ser presentat dos dies més tard com a nou entrenador del CF Vilanova, equip on també torna Adri Alonso.