Debut amb golejada de la selecció espanyola al Mundial

Tot i el 9 a 1 final, al descans només havien marcat un gol

FEP. Victòria plàcida de la selecció espanyola d'hoquei

La selecció espanyola ha golejat a Suïssa al primer partit que ha disputat al Grup “A” del  Campionat del Món sènior masculí, que s’està disputant a Angola.

Malgrat la golejada, aquesta ha arribat a la segona part del partit, ja que al descans el marcador assenyalava un ajustat 1 a 0 a favor dels de Feriche

Fitxa del partit:

Espanya: Sergi Fernández, Gual, Gil, Bargalló y Adroher –cinc inicial- Selva, Torner, Pérez y Barroso

Suïssa: Oberson, Von Daniken, Kissling, Von Allen y Joshua Imhof –cinc inicial- Jimenez, Vanina, Nicola Inhof, Matti

Àrbitres: Costa (Argentina) y Guilherme (Portugal). Azul a Vanina

Gols 1-0 Gual (1’), 2-0 Selva (21’), 3-0 Pérez (22’), 4-0 Pérez (30’), 5-0 Bargalló (31’), 6-0 Adroher (33’), 6-1 Von Daniken (35’), 7-1 Adroher (35’), 8-1 Gil (37’), 9-1 Adroher (38’)

A l’altre partit del grup, Brasil ha guanyat a Àustria per un contundent 9 a 0.