PRIMERA CATALANA

El Vilanova atropella l'Andorra

Victòria convincent (3 a 0) dels de Manel Rodríguez

Adri Alonso, autor del segon gol del Vilanova, en imatge d'arxiu / M. Vall

Calia guanyar un partit per alliberar-se de la pressió, i la victòria ja ha arribat. El CF Vilanova ha vençut i convençut en el partit que l'ha enfrontat a l'Andorra aquest diumenge a la tarda. Els gols han estat de Prades (2) i Adrià Alonso.

A banda de la victòria, el partit del Vilanova ha estat d'aquells que fan que el públic gaudeixi. Els de Manel Rodríguez han tornat a jugar descarats, amb l'avantatge que aquest cop al quart d'hora ja anaven per davant al marcador.

L'1 a 0 ha arribat al minut 14, després que Òscar recuperés al mig camp una pilota. Aquest li ha cedit a Moha, que ha regalat una gran passada en profunditat a Prades. El davanter no ha perdonat i ha batut la sortida del porter amb un xut molt precís. Les ocasions locals han seguit arribant.

L'Andorra ha avisat amb un xut de Mejías que ha anat a la creueta. Ha estat l'ocasió més clara dels andorrans. Però  ben aviat ha tornat el setge a la porteria visitant. Al minut 38, Adri Alonso ha rebut una bona passada a la dreta de l'atac i ha marcat el 2 a 0 amb un xut pel pal curt que ha sorprès el porter Benítez.

El Vilanova no n'ha tingut prou i ha acaronat el tercer. De fet, l'Andorra ha arribat a demanar l'hora per tallar l'allau de joc vilanoví. Moha i Prades han tingut el tercer i el públic ha agraït l'esforç.

Els canvis de l'Andorra han estat estèrils. El 3 a 0 ha arribat després que Òscar li donés una assistència impecable a Prades, que va tornat a sucar. D'oportunitats n'hi han hagut més. I l'única acció clara de l'Andorra ha estat un gol anul·lat a Lima per falta al porter Nito.