DERBI INTERCOMARCAL

Empat entre Fundació i Base Espirall

Empat a dos entre vilanovins i vilafranquins

Nou empat del equip de la Fundació Vilanova, i per el mateix resultat que la passada jornada, 2-2, davant de un Base Espirall que va venir a Vilanova a fer el seu partit de contenció i  sortir a la contra.

L'aposta va donar els seus fruits als vilafranquins al minut 14, avançant-se al marcador. Un cop més, els de la Fundació van haver de jugar amb el marcador en contra, que donar lloc a jugar amb bastanta imprecisió i falta de encert. Al descans es va arribar amb el 0 - 1.

Al segon temps res no va variar gaire. Presses per part dels vilanovins i contres visitants fins al minut 63, amb que Adri va empatar el partit  i semblava que els de la Fundació havien fet lo mes difícil que era igual al partit, però cinc minuts més tard un penal inexplicable que nomes va veure al àrbitre ja que tan els jugadors d’un i altre equip es van quedar sorpresos donava de nou la avantatge als visitants.

Però a falta de quinze minuts, un llançament de Chaparro  va sorprendre amb el porter visitant posant el 2-2 al marcador, que ja no es va moure fins al final a pesar de la pressió que van posar els vilanovins.

El proper dissabte els vilanovins tornen a jugar a casa a les 18:15 h. Davant del C.F. S Cugat de Sesgarrigues aquet partit s'havia de jugar a S. Cugat, però degut a problemes amb el camp per part del equip local s'ha canviat l'ordre de partits del calendari.

Alinieació:

Nogales, Luan, German, Joseph , Javi Morillas, Rahhal, Chaparro, Serras, Tete, Chum i Adri:
Suplents : Miguel Angel, Toni, Raul, Adil, Nico, Martin i  Roberto.
Gols : 0-1 minut 21’ , 1-1 Adri  minut 63’ , 1-2  (penal ) minut 68’, 2-2 minut 75’ Caparro.