RUGBI

El sènior del SEL Vilanova continua la preparació

Victòria vilanovina davant el RC Sitges en un amistós

SEL Vilanova. Detall del partit entre el SEL Vilanova i el RC Sitges

Després de la primera experiència de pretemporada a la Mar Bella, el sènior del club de rugbi de la capital del Garraf va desplaçar-se dissabte passat a Sitges per tal de disutar el segon amistós previst de cara a preparar la seva participació a Primera Catalana. Tot i algunes baixes per lesió i la presència de força jugadors en formació, el SEL VNG i el RC Sitges van oferir un partit entretingut que s'embutxacaren els locals.

Disputats en tres parts de vint-i-cinc minuts, els vilanovins van disputar una primera part caracteritzada per la lentitud en la reacció i una certa mancança d'agressivitat, fet que fou aprofitat pels locals; en el segon i tercer temps, els de blau cel van corregir errors, van imposar-se en melé i van començar a trobar el seu estil de joc, tot i que els sitgetans no es van deixar sorprendre i van aconseguir la victòria per 41 a 17. Aquest diumenge, el SEL VNG disputarà l'únic partit de pretemporada a casa: serà contra el Reus Deportiu, al camp de rugbi de la Sínia Batadet (Pistes Polisportives), a partir de les 12:30 hores; abans, l'equip cadet del Club mesurarà forces amb el mateix rival. Després de dos partits amb rivals de Primera Nacional, doncs, el SEL VNG disputarà un encontre amb un conjunt de Segona Catalana, la divisió en què els vilanovins militaren la temporada passada: un bon moment, doncs, per calibrar l'evolució del grup dirigit per Isaac Richmond.