RUNNING

Lluís Barbé i Marta Buchaca, guanyadors de l'Eternal running

ER. Detall d'un dels participants a l'Eternal Running, en plena acció

La 17a prova puntuable per al VIII Circuit Mundial 2013 va coronar com a guanyadors als líders Lluís Barbé i Marta Buchaca .

Centenars de participants, molts d'ells disfressats , van afrontar amb bon humor el traçat d'1 quilòmetre format per obstacles de bales de palla , rases de fang , inflables , filferros , pneumàtics , etc .

El Circuit Mundial Eternal Running estrenar a Sitges la modalitat esprint a la recerca de nous Invencibles . Durant 8 hores ' non - stop ', centenars de corredors van anar completant el recorregut d'1 quilòmetre , encara que només els 20 més ràpids ( 10 nois i 10 noies ) es van classificar per a la gran final . Els vencedors van ser els actuals líders de la competició , Lluís Barbé i Marta Buchaca .

El Club Hípic esdevingué centre neuràlgic d'una prova inèdita , en la qual els aspirants a Invencibles van disposar de tres intents en el seu afany per segellar el seu passaport per a la mànega definitiva .

Per aconseguir-ho, havien de sortejar en el menor temps possible un divertit circuit compost per 40 originals obstacles , com bales de palla , rases , piscines de fang , pneumàtics , inflables bojos , tobogans , teranyines de cordes , filats etc . No va faltar el sentit de l' humor i , com és tradició en aquest tipus de curses , molts participants es van presentar disfressats a la línia de sortida .

Després de les mànigues classificatòries , la gran final va donar inici a les 18h00 , sobre un recorregut de 2 quilòmetres i tan sols amb els 20 millors en acció . Malgrat el canvi de format ( normalment són circuits de 10 quilòmetres a recórrer en menys de 3 hores ) , Lluís Barbé va demostrar la seva condició de líder indiscutible i vigent campió de l'Eternal Running , sumant un nou triomf al seu extens palmarès. A la final femenina , també va imposar la seva llei la líder Marta Buchaca , que sembla llançada a conquerir el títol de 2013 .

Els primers classificats van rebre els seus trofeus durant el transcurs de la divertida cerimònia de clausura , en què l'organització també va premiar les disfresses més originals , tant individual com de grup .

Tots els participants van rebre diversos obsequis , com una bossa amb productes de KH -7 , una motxilla Gym Sac i una samarreta tècnica que els distingeix com Invencibles . A més , van poder fer una degustació al restaurant del Club per reposar forces . Es va respirar un magnífic ambient durant una jornada amenitzada amb música en directe , sortejos , espectacles i atraccions per als més petits .

Al marge de la competició , els corredors i el públic assistent van poder participar en un concurs fotogràfic a Instagram . Entre totes les fotografies que es van fer durant la prova de Sitges , etiquetades amb el hashtag # invencibleKH7 # sitges , s'elegirà la guanyadora , l'autor aconseguirà un lot exclusiu de KH -7 i una gorra .

Al final de la temporada , també s'elegirà el guanyador absolut entre totes les fotos # invencibleKH7 que es facin al llarg de totes les proves Eternal Running .

La propera cita del VIII Circuit Mundial Eternal Running tindrà lloc el dissabte 28 de setembre a Faro ( Portugal ) . La localitat portuguesa ja es prepara per acollir , per segon any consecutiu , a més d'un miler d'aspirants a Invencibles .