OK LLIGA FEMENINA

El Vilanova comença la lliga sumant els tres punts

Victòria a les Casernes davant el Palau Solità i Plegamans, per 4 a 2

Pati Miret, màxima golejadora del Patí / X. Rondón

El CP Vilanova ha derrotat  per 4 gols a 2 al Palau de Plegamans en el partit disputat aquest vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes, amb una entrada de públic correcta tenint en compte l'assistència habitual. Amb aquest partit s’obria la temporada 2013-14 de l’OK Lliga femenina

El millor d’ aquest partit ha estat el resultat, ja que  les noies del Palau han portat la iniciativa en el joc al llarg de bona part del partit, però la bona actuació de Cate Ortega sota els pals i l’ efectivitat  davant la porteria contrària han fet que els tres punts es quedessin a Vilanova

A la primera part les visitantshan vist com, quan més tenien el partit a les seves mans, un penal transformat per Pati Miret al minut 16 posava en avantatge a les vilanovines, que han marxat al descans amb aquesta mínima avantatge. Ambdós equips no han aprofitat faltes directes per targetes blaves de P. Miret  i Membreño.

Només començar la segona part, Masclans empatava pel Palau (min 2) , però a la següent jugada C. Miret tornava a avançar al Patí (2 a 1), que  tornava a marxar al marcador amb un gol de M. Figuerola en una contra (3 a 1).

De nou Masclans marcava per les visitants, però a manca de poc menys de dos minuts, un penal molt justet fet a C. Miret el transformava la seva germana Pati en el quart gol local. El definitiu 4 a 2.

Pel Palau ens ha agradat  el conjunt i, especialment, Puigdueta i la golejadora Masclans. Pel Vilanova, Cate Ortega ha estat la millor i la resta, amb bona nota, especialment Pati, que ha transformat els dos penals

Fitxa tècnica:

C.P. VILANOVA : Cate Ortega, Claudia Miret, Mercè  Guerra, Maria Figuerola, Pati Miret (equip inicial) Maria Cordoba

PALAU DE PLEGAMANS H.C: Laura Vicente; Puigdueta, Masclans, Busquets, Gurri (equip inicial) Ferron. Membreño

Àrbitre: Sr. Gorina  Correcte

Gols:

Primera part

1-0 Pati Miret de penal ( min 16)

Segona part

1-1 Masclans ( min 2) ; 2-1 Clàudia Miret ( min 2) ; 3-1 M. Figuerola ( min 7); 3-2 Masclans  (min 9) ; 4-2- Pati Miret de penal (min 18)

Targetes Blaves: Pati Miret (CP VILANOVA ) i Membreño ( PALAU).