EL FUTBOL VILANOVÍ, DE DOL

Mor Josep Maria Pujol, soci número 1 del CF Vilanova

Va ser el primer president de l'Agrupació de Veterans de futbol de Vilanova i fundador de la Penya Blanc-i-blava

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-10-2013 14:29 Lectures 1528
Estadi dels Alumnes Obrers

Estadi dels Alumnes Obrers

Dol al CF Vilanova per la mort de Josep Maria Pujol Duran, a l’edat de 83 anys. Pujol, soci número 1 de la nostra entitat, va ser una persona que va estar sempre molt vinculada a l’esport i el futbol, com demostra el fet que va jugar en equips com el Cartagena, el Naval o el primer equip del RCD Espanyol (la temporada 1950-51). 

Però, sobretot, mai va girar l’esquena a implicar-se amb el de la seva ciutat, Vilanova i la Geltrú, ja que també va militar en el CF Vilanova, va ser el primer president de l’Agrupació de Veterans de futbol de Vilanova i va ser fundador i directiu de la Penya Blanc-i-Blava de la capital del Garraf, entre moltes d’altres coses.

L’últim adéu a Josep M. Pujol serà demà dijous, 10 d’octubre, a les 10:00h en l’eslgèsia de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú.

El club ha emés un comunicat per transmetre el més sentit condol i tot el seu suport als familiars i amics.


ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament