CH VILANOVA

El cadet femení de l'Hipersimply CH Vilanova progressa malgrat la derrota

El Móra la Nova guanya per un clar 18 a 37

Plantilla del cadet femení del CH Vilanova

El cadet femení continua la progressió amb què va iniciar aquesta temporada, amb una actitud de lluita i no rendir-se fins al final. I això que aquest cap de setmana disputava un partit enfront el CH Móra la Nova, un equip que tenia a les seves files algunes jugadores juvenils.

Les vilanovines van sortir molt valentes tant en atac com en defensa. Al final de la primera part, una sèrie de precipitacions en atac van produir contraatacs molt efectius. Això va fer al que la distància que havien mantingut de 5 i 6 gols durant tota la part augmentés fins al 9 a 21 del descans.

A l'inici de la segona part l'equip tampoc no va sortir concentrat i la tova defensa va facilitar l'encert del rival. Tanmateix, l'equip en tot moment va donar la cara i es va mostrar molt vertical en atac. El resultat final va ser de 18-37. A destacar un cop mes l'actuació de la portera Francesca i la bona actuació en defensa que va realitzar Elba.

Jugadores: Francesca Aguilar, Laura Marti, Alba Pérez, Elba Guasch, Laura Gil, Sònia Maled, Irene Pastor,Paula Andreotti, Aishwaria Cordoba, Lenda Victorio, Patri Lucas i Aina Calvo.