El sènior masculí del Sitges deixa escapar la victòria a Esperreguera

Marc 9, Jordi 8, Noel 3, Guillem 5, Adrià 2, Xavi 18, Mauro 3, Isaias, Toni 2, Alex 6, Velasco.

Lesionats: Nacho.

Entrenadors:  Fermín Sánchez, M. Hopper i Oscar Luque.

Parcials:    14-13  13-9   10-16   24-18

10/19 en tirs lliures. 8/16 en triples (Xavi 3, Jordi 2, Noel, Alex i Marc). 18 faltes personals comeses per 21 faltes rebudes.

El passat dissabte el Bàsquet Sitges es va desplaçar a la difícil pista del Tenea - C.B. Esparreguera  i va deixar escapar una victòria que tenia “a tocar”, front un  equip amb molt d’ofici, lluitador i fort defensivament, però al que els sitgetans van tenir contra les cordes quan a manca de 4 minuts i 30’’ guanyaven per 10 punts.

L’inici del partit va ser clarament pels del Garraf que, amb el control del rebot defensiu i dos triples de Xavi, van marxar per 7 punts en el marcador (2-9 al minut 4). Però els locals, molt intensos en defensa, van finalitzar el quart amb un 7-0 i es van avançar per primera vegada al minut 10 (14-13). En el segon quart les defenses es van imposar als atacs. Al minut 17 el parcial era de 3-3. La precipitació ofensiva dels sitgetans als instants finals del quart va permetre que l’equip local marxés a vestidors amb una renda de 5 punts (27-22).

A la represa els sitgetans van oferir el seu millor joc, amb una bona defensa, i generant joc a partir de les penetracions de Guillem, els visitants van capgirar el marcador i es van avançar per 1 punt (32-31 al minut 26). L’igualtat es va mantenir fins el minut 33 (43-42). A partir d’aquí els “blancs”, amb 3 triples, van endossar un parcial de 0-11 i van posar terra de per mig (43-53 al minut 35).

Quan semblava que el partit no es podia escapar, els locals van reaccionar i amb dos triples consecutius, un d’ells amb molta fortuna, i un parell de contraatacs, fruits de la mala selecció de llançament dels visitants, els d’Esparreguera van retornar un parcial de 12-0, en 3 minuts, i es van avançar de dos punts (55-57 al minut 38). Un triple de Marc tornava a avançar els sitgetans a l’últim minut de l’encontre. Però els del Garraf,  amb un resultat de 57-56, van errar els dos tirs lliures i a la següent acció novament es van deixar agafar el rebot defensiu. Amb el temps jugant en contra seva, els visitants van haver de cometre falta personal que va donar als locals un avantatge de 3 punts (59-56 a manca de 9 segons). A l’última acció del partit, l’Alex va llançar un  triple per mirar de forçar la pròrroga, però la pilota no va entrar i els d’Esparreguera van tornar a rebre una falta i es van fer amb el triomf.

El proper diumenge, a les 17:30 hores, al poliesportiu de Pins Vens, tindrà lloc la presentació dels equips del Bàsquet Sitges i posteriorment, a les 18:30 hores, l’equip Sènior “A” s’enfrontarà al C.N. Sabadell “A”.

Sènior  Masculí – Territorial – Grup 02

Casal Vilafranca “2”      63
Bàsquet Sitges “B”      66

Galdric Bover, Jordi Domínguez 17, Albert Font, Ivan Hidalgo 2, Ramon Marimon, Víctor Masip 1, Carlos Nogales 3, Eduard Piñero 26, Adrián Romero 2, Dani Romero, Manel Ruiz 5, Cristian Sánchez, Lucas Pérez 10.

Entrenadors:  Joan López i Oscar Luque.

Parcials :    21-15  13-12  8-12   21-27

El partit amb mes dificultats fins ara i possiblement de tota la anada per els sitgetans. El partit disputat diumenge a Vilafranca, va ser molt progressiu en ritme en joc i en el marcador. El Casal desde l inici per davant al marcador amb un gran Pep Besoli, que va ser molt dur i molt agressiu en atac feia que els de Vilafranca sempre els hi donges aquest oxigen al i seguretat al marcador. El Sitges B, amb rotacions variades en tota la primera meitat intentant buscar canvis defensius pressionant per tal de poder treure alguna avantatge, no va ser capaç de despertar a aquest equip.

Després del descans on el casal havia arribar aconseguir una diferencia màxima de 10 punts. La revolució defensiva i la velocitat en. Joc augmenta per els sitgetans. un grandíssim Edu Piñero, començar a escalfar l seva mà i els rebots defensius, i la intensitat defensiva tenen un domini important ja que físicament Sitges B, els guanyava en físic. Arriba l’últim quart perdent de 3 i Edu encaixa 5 triples pràcticament seguits, i 1 tir de 2. Un gran Lucas Pérez on va demostrar que els joves de la casa estan preparats i tenen talent va aportar un ritme defensiu i una alternativa en el joc on va trencar molt els esquemes als de Vilafranca. La direcció de. Manel Ruiz amb l envergadura i tècnica de Jordi Domínguez, van ser les claus per facilitar les coses en atac per Edu, i en defensa un gran feina dels joves.

Victoria important, a la pista mes difícil de la temporada i 3era victòria consecutiva.
El proper diumenge, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Montpedrós “B”.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 02

C.B. Matadepera Taronja      59
Bàsquet Sitges “A”      68

Borja Aguilar 14, Guillem Albes 3, David Almirall, Nil Borrell, Josselin Dheilly 3, Hamzah Diaz 8, Emil Emilov, Pau López 8, Miquel Marcet 1, Daniel Martínez, Jaume Martínez, Lucas Pérez 23, Albert Sanjosé, Massimo Sequerrra 5, Arthur Dheilly 3.

Entrenadors: Edu Piñero i Galdric Bover.

Parcials:   14-17   8-18   18-20   19-13

Inici trepidant per part del Bàsquet Sitges en els primers cinc minuts, amb un parcial de 0-11, arribant al descans amb un avantatge de 13 punts (22-35).

Després del descans es va mantenir aquest avantatge, podent trencar el partit i haver-se anat en el marcador a l'inici de l'últim quart. Però les precipitacions en atac i l'encert del C.B. Matadepera en aquesta fase del partit va fer perillar la victòria mancant tres minuts, amb un avantatge de sis punts a favor del Bàsquet Sitges. Però al final, després d'un temps mort, es va poder recompondre l'equip i sortir airós amb un marcador final de 59-68, col·locant-se líder en solitari del grup.

El proper diumenge, a les 20:00 hores, a Pins Vens contra el Q Bàsket Sant Cugat.

Júnior “A” – Masculí - Nivell “A” – Grup 01

C.E.B. Pallejà “A”       55
Bàsquet Sitges “A”      52

Brandon Arnaudas, Álvaro Canovas, Xavier Carbonell, Alex Galindo, Eugenio Hernàndez, Marc Hernàndez, Luis Itarte, Victor Llonch, Borja Melo, Ignacio Morales, Oscar Porras, Miguel Rodrigo, Ivan Royo.

Entrenador: Ignasi Vicente.

Parcials:    14-14  12-13   12-11   17-14

Partit igualat de principi a fi, cap equip ha pogut marxar en el marcador en cap moment. Els locals tenien un fort joc interior i dominaven el rebot, mentre que els nostres jugadors ho contrarestaven amb el joc ràpid.

Un final de partit molt igualat donava la victòria als locals gràcies a l'encert en la línia de tirs lliures que els sitgetans no tenien. Massa tirs d'un punt no anotats complicava molt les opcions de guanyar el partit.

El proper dissabte, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Ribes.

Cadet “A” - Masculí - Prèvia - Nivell “B” – Grup 08

Bàsquet Sitges “A”      58
C.B. Nou Espluges Blau      70

Dani Selma 2, Adrian Martí 14, Lucas Escuder 2, Eric Borrego 7, Dani San José 5, Dani Martí 11, Xan Uría 9, Luis Jimeno 4, David Alcazar 4.

Lesionats: Marc Serrano i Pau Hernández.

Entrenador:  Edu Piñero.

Parcials:    19-8  16-15   17-20   6-27

Partit dominat en els tres primers quarts pel Bàsquet Sitges íntegrament, però a l'última part a causa de la pressió exercida per l'Esplugues i el cansament pel treball realitzat a les anteriors parts, va suposar la derrota per 12 punts una mica enganyosa.

El proper dissabte, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Torrons Vicens BC SJoanDespí “B”.

Cadet “B” - Masculí - Prèvia - Nivell “B” – Grup 07

C.E.B. Palleja “A”       93
Bàsquet Sitges “B”      39

Entrenador:  Marc Lahoz.

Ha estat un partit fluixet per part del Sitges que jugava contra un equip fort i ben format.
Han començat molt bé el primer quart i el principi del segon, però al final del segon quart els de Sitges han començat a baixar el rendiment, els passes no arribaven, els rebots s’escapaven, ens superaven fàcilment i les cistelles no entraven.
Tot i així, hem de seguir treballant i treballant als entrenaments per anar assolint els objectius.
Ànims nois!!!.

El proper dissabte, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Castelldefels 98 Blau.

Infantil “A” - Masculí - Prèvia - Nivell “B” – Grup 07

Bàsket Almeda       70
Bàsquet Sitges “A”      43

Oscar, David, Pablo, Alex, Ricard, Albert, Carlos, Bernat, Marcel, Raul, Marcos, Ferran i Borja.

Entrenador:  Noel Guillen      Delegat: Isa Moreno.

Parcials:    14-9  18-12   17-12   31-10

Partit de dos cares on l’Infantil “A” del Sitges no va saber jugar amb la pressió del partit, tant de  l’equip local com a la grada. L’Almeda amb la seva pressió tota pista va dominar en la segona part i sobretot, als dos últims quarts, on va aconseguir el seu màxim avantatge. Tot i així, els sitgetans van fer un bon paper contra un bon equip i ha de treballar molt encara per estar al 100%.

El proper dissabte, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Els Monjos B.C.

Infantil “B” - Masculí - Prèvia - Nivell “C” – Grup 03

Sant Bonaventura Vilanova     63
Bàsquet Sitges “B”      58

Ramírez, Canal, Arnau, Marti­n, Antequera, Pérez, Simón, Arnau, Martí­.

Entrenador:  Carlos López

Parcials:    17-20  10-10   20-17   16-11

Primera jornada per a l'Infantil “B” molt disputada davant un Sant Bonaventura que no deixava passar ni una. Un primer quart servia per situar al Sitges i donava l’empenta necessària als seus jugadors per començar l'encontre amb bon peu. Al Sitges li faltava apretar una mica en tots els aspectes i així­ seria quan, al final del segon quart i primera part, els nostres anaven 2 punts amunt en el marcador (17-20), però tot acabava just de començar. A mida que passaven els minuts l'encontre era un intercanvi de cistelles constant d’ambdós equips, la qual cosa portava al Sitges a la mitja part altra vegada dos punts amunt en el marcador (10-10).

Un 5è quart amb molt bones accions ofensives ampliava l'avantatge en el marcador fins a 9 punts dels nostres al final del quart. Un Sant Bonaventura que no es donava per vençut aprofitava el desencert d'un Sitges que s'havia relaxat i confiat, i igualava l'encontre al final del 6è quart. El Sitges seguia lluitant amb un únic objectiu, fins al final,  però els jugadors estaven fora del partit, la qual cosa el Sant Bonaventura aprofitava i obria un petit avantatge en el marcador al final del 7è quart. Un 8è quart encara donava esperança al Sitges, però els nervis portaven al desencert, i el desencert a contraatacs fàcils del Sant Bonaventura, que donaven 5 punts d'avantatge en el marcador dels locals al final de l'encontre. Cal destacar la feina de tots els jugadors al llarg del partit, tan ofensiva com defensiva!. La propera sí, Sitges!.

Proper cap de setmana, D E S C A N S.

Preinfantil - Masculí - Prèvia - Nivell “C” – Grup 02

C.B. Roquetas Garraf      63
Bàsquet Sitges        43

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Alex Hereu, Marc Villagrasa, Marc Marcet.
Entrenador:  Marc Martínez.
Parcials:   10-9  4-2  8-6  12-2   8-12    6-6   2-6  13-0

Primer partit de lliga, amb tots el jugadors impacients per començar. L’equip sitgetà comença bastant bé en atac però les pilotes llargues de l’equip rival amb contraatacs ràpids obliga al Sitges a deixar de pressionar  la pilota des de la línia de fons. A conseqüència, el tanteig no es tant elevat, però un numero de pilotes perdudes seguides provoquen que el rival s'escapi en el marcador. El conjunt blanc, a la desesperada per reduir la distancia en el marcador, comença a pressionar, però malauradament una sèrie d’entrades fallades sols provoquen que l’equip sitgetà s'emporti la primera derrota de la temporada.
Donar les gràcies als jugadors Adrià Bielsa, Marcel Bielsa i Pau Masana del Mini "A" per haver vingut a reforçar el Pre-infantil.

Proper partit, dissabte 26 d'octubre, a les 12:00 hores, al pavelló de Pins Vens contra C.E.B Pallejà.

Mini “A” - Masculí - Prèvia - Nivell “B” – Grup 02

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de  D E S C A N S

El proper dissabte, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Casal Vilafranca.

Mini “B” - Masculí - Prèvia - Nivell “C” – Grup 08

C.B. Roquetas Garraf
Bàsquet Sitges “B”

Partit AJORNAT

El proper dissabte, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Campusbasquetfels 2014.

-------------------------------------------------------------------------------

Sènior  Femení – 3ª Catalana A – Grup 05

Bàsquet Sitges – La Oca      62
Azafatas Lesma – BQ. Molins “B”    41
Andrea Llorens, Gemma Vendrell, Alba López, Marta Figueras, Sandra González, Alba Fabre, Carol Ivorra, Anna Boix, Judit Núñez, Irene Fernández, Cristina Estévez.
Entrenadors: Oscar Quesada i Fran Borrego.

El proper diumenge, a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Pallejà.

Sots 21 Femení – Grup 03

Bàsquet Sitges        38
Bàsquet Ribes       42

Entrenadors:  Cristian Sánchez i Maria Munné.

Parcials:    13-7  7-14  10-13  8-8

Desprès de l’inici de lliga amb dues victòries consecutives ara tocava posar-se a treballar dur per un dels partits més importants. Les del Sitges durant els primers 12 minuts surten concentrades amb una diferència de 6 punts d’avantatge en el lluminós. Desprès comencen a baixar la intensitat i fan moltes errades que porten el partit al descans a un punt per sota de diferència.

En la represa del joc, un cop fortuït a Andrea Llopis, a qui se l’han de dur en ambulància, fa desconcentrar a l’equip local. L’equip visitant aprofita aquest moment per endossar un parcial que li fa tenir la màxima diferència en el marcador, però les del Sitges, amb poc encert però amb una bona defensa, tornen a entrar en el partit retallant les diferències, deixant el partit a 4 punts de distancia davant el rival.

El proper dissabte, a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Roquetes Garraf.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 04

Bàsquet Sitges        74
C.B. Vallirana       42

Nerea 20, Desi 8, Elena 8, Margaux 9, Ari 8, Claudia 2, Xana 4, Marina 4, Aïna 8, Aroa 6.

Entrenador:

Partit en línia ascendent del Júnior. Concentració des del principi davant un rival inferior però que va lluitar sempre. Ofensivament, bon dinamisme i molta participació anotadora de totes les
jugadores, destacant a Nerea amb 20 punts. En defensa, bon partit, amb bones alternatives, encara que s'ha d'ajustar. També hem de pujar la intensitat.

El proper dissabte, a les 9:30 hores, desplaçament a la pista de l’EEM Castellví de la Marca.

Infantil - Femení - Prèvia - Nivell “C” – Grup 03

C.B. Sant Andreu       70
Bàsquet Sitges       43

Núria, Carlota, Linda, Jana, Anna, Xènia, Ainhoa, Laia, Marta, Mae, Marina, Emma.

Entrenador:  Roger Romagosa i Patrícia Garcia.

Parcials:    12-10   12-4   16-6   14-11

El Sitges ha aguantat els primers 15 minuts tot i fer un bàsquet tou gràcies a un ritme similar de les rivals; però quan el Sant Andreu ha decidit posar una marxa addicional, les sitgetanes no han reaccionat, fent 10 minuts força fluixos. En els darrers 15 minuts la imatge sitgetana ha millorat, el que ha permès mantenir la distància en el marcador, però no ha estat suficient per remuntar.

Ha faltat confiança en aquelles jugadores que, tot i tenir un domini de pilota correcte i no estar ben defensades, no s’atrevien a avançar botant i optaven per perdre la pilota, així com capficar-se en fer passades llargues quan no hi havia espais clars.

Cal valorar positivament que aquesta falta de coratge no ha esta generalitzada i diverses components han ofert una bona actitud tant en atac (en que hi ha hagut bons moviments sense pilota i les que no tenien por de botar ho feien bé) com en defensa (en què s’han aconseguit
diverses recuperacions amb contraatac i s’han vist múltiples taps).

El proper dissabte, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra A.E. L’Esquitx St. Sadurní.

Preinfantil - Femení - Prèvia - Nivell “B” – Grup 03

Bàsquet Sitges        96
C.B. Prat – Aigües del Prat     46

Vinyet C.,  Bea G., Elisenda C., Nina M., Berta A.,  Marina P., Carlota E., Cristina M., Emma G.

Lesionades/Absents: Judit Nieto, Alba Tena, Helen Alonso i Sara Capdevila.

Entrenadores: Alba López i Carol Ivorra

Parcials:   6-10 14-5 24-4 10-5   12-2 11-6 5-6 14-8

“Tot i perdre el primer quart, les preinfantils no van deixar opcions al Prat".
El partit va començar amb un intercanvi de cistelles a contraatacs per parts dels dos equips però amb un parell d'errors defensius el Prat es va endur el primer quart.

A partir d'aleshores, una millor defensa i una clara superioritat en velocitat i contraatac va fer que les sitgetanes poguessin marxar en el marcador en qüestió de dos quarts, arribant a la mitja part amb un avantatge de 30 punts.

A la segona part, les locals van abaixar una mica el ritme però les distàncies es van seguir eixamplant fins a la màxima renda (i la final) de 50 punts.

El proper dissabte, a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Azafatas Lesma – BQ. Base Molins.

Mini “A” - Femení – Nivell “A” - Grup 02

Snatt’s Femení Sant Adrià “A”     66
Bàsquet Sitges “A”                16

Lia, Belén, Maria, Laura, Anna, Valentina, Martina, Maika, Ona i Aina.

Entrenador:  Galdric Bover.

Parcials:   12-0   6-2   17-4   14-3   17-7

Partit jugat contra el millor equip del grup que encara no coneix la derrota. Tot i això, les nostres jugadores ho van donar tot a la pista i no van abaixar el braços en cap moment. Aquest dissabte, a casa, es presenta un partit interessant davant un rival contra el que esperem competir més.

El proper dissabte, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra C.B. Gavà Venus 2018.

Mini “B” - Femení – Nivell “D” - Grup 02

El proper dissabte, a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Space Cargo Groc, de Castelldefels.